Baner

Stella Bossi - freestyle plesačica i techno partijanerka koju obožava cijeli svijet

Nedjelja, 01 Ožujak 2020

Zvijezda Instagrama iz Berlina - voli plesati na techno, izlaziti u Berghain, a tvrdi da je život prekratak za loše vibracije


Ime joj je Stella Bossi, plavuša je, visoka, mršava i voli umjetnost, techno partye i festivale i ima više od 100 tisuća pratitelja na Instagramu.

Nakon jednog partya u listopadu 2018. ona i ekipa ujutro nisu znali kamo otići i prijatelj je snimao kako pleše pa je odlučila to objaviti na svojim društvenim mrežama.Imala je jako puno gledanja, komplimenata i lajkova, te se odlučila nastaviti snimati neobične freestyle plesne momente i njeni otkačeni radovi počeli su iz dana u dan donositi sve više pratitelja. Za talijanski medij Urban Contest izjavila je kako je Freestyle njena strast, evo što smo još doznali.

Stella je inače konobarica koja radi dan-noć u vrlo poznatom berlinskom klubu, a slobodno vrijeme krati plešući polugola na nevjerojatnim mjestima i objavljujući zanimljive poruke uz muzički background sa elektroničkim trakama. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Bossi (@stellabossi)Sigurno ste je sreli na svom IG profilu kako pleše u podzemnoj željeznici, supermarketu, na ulicama Berlina i drugih gradova ili na flooru nekog kluba. Nije bitno je li jesen, zima ili ljeto jer ona u svom seksi kostimu pleše beskompromisno i spontano.

Ima i uglednog plesnog partnera nešto starije dobi, gospodina Günthera Krabbenhöfta sa kojim se voli zabavljati na flooru. Krabbenhöft je poznat na berlinskoj noćnoj sceni, a vikende provodi plešući u najboljim noćnim klubovima grada i simbol je života i stila. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Bossi (@stellabossi)Evo kako Stella opisuje ponedjeljak ujutro u Berghainu uz prigodan video:

"Kada se ugasi glazba, a upale svjetla vidi se kombinacija smiješnih lica i apokalipse zombija. Tada kreće moja rutina nakon izlaska iz Berghaina..." 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Bossi (@stellabossi)Za njemački Fazemag je izjavila

Berghain često možemo vidjeti na tvojim objavama. Zašto se često povezuješ s tim klubom?

Berghain je apsolutna techno institucija. U Berghain moraju ići svi koji slave techno, ali i slobodu, koji žele doživjeti nešto posebno za razliku od "normalnih" klubova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Bossi (@stellabossi)Kakva je tvoja poruka svijetu, što želiš postići svojim izgledom?

Ne shvaćajte sebe previše ozbiljno. Ples nema pravila. Život je kratak, zabavite se. Slušajte više techna, onda će svijet biti bolje mjesto, jer za razliku od rap-a, nema gangster techna;) "

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Bossi (@stellabossi)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Bossi (@stellabossi)

Stella Bossi - freestyle plesačica i techno partijanerka koju obožava cijeli svijet