Skip to main content

Trči na Zrću!

27. kolovoza aka sutra, Zrće, koje je svoju medalju časti u hrvatskom turizmu steklo na temelju plesnih ritmova i  hordi internacionalaca željnih zabave, okreće se i prema sportskom naličju medalje, a projekt se odvija uz punu potporu gradonačelnika.

 
Ante Dabo napomenuo je kako je sasvim svjestan da turisti žele uvijek nešto novo i da je sve veći broj onih koji odmor žele provesti na aktivan način, pa se za ovaj aspekt pobrinuo Run Croatia.
 
Možda nisi baš tip za trčanje, posljednji puta maratonac u tebi probudio se kada si trčao za Family Frostom, a kondicija maše bijelom zastavom pokušaš li uhvatiti tramvaj. Smijemo se ovakvim situacijama, ali nema baš ništa smiješno u nebrizi za zdravlje. Tako je sve više onih koji brigu za tijelo ne koncentriraju samo u nekoliko mjeseci prije ljeta da bi se divili sami sebi na plaži, već aktivna briga za sebe postaje životni stil.

 
Uz novaljski party turizam posljednjih godina sve intenzivnije se radi i na razvoju sportskog turizma, posebice u pred i postsezoni, pa se ovogodišnjoj ergeli manifestacija pridružuje i "Zrće Beach Glow Run" –  noćna utrka od 10 kilometara čiji startni pištolji okidaju u Kalypsu.
 
Na svojevrsni nastavak svibanjskog polumaratona Novalja – Lun, krećemo pred sumrak u 19.30 i trči se dionica do centra Novalje i natrag. Zrće Beach Glow Run je ujedno i prva utrka koja kreće iz noćnog kluba, a kao dodatak ima i svjetleće narukvice koje će dati poseban šarm za natjecatelje same i promatrače –  kako je izjavila Marina Šćinar Rizner, direktorica TZ Grada Novalje. Dodala je ujedno da po uzoru na svibanjske prijave 70-ak internacionalnih trkaća i ova postsezonska inačica već ima velik broj zainteresiranih trkača.
 
Boris Šuljić, vlasnik Kalypso Beach Kluba, komentirao je: "Sudjelovanjem u sportskom projektu Run Croatia Kalypso klub još jednom je pokazao kako je predvodnik novih trendova na beach clubbing sceni plaže Zrće kao i u cijeloj Hrvatske. Iznimno nam je zadovoljstvo što smo startom i ciljem u Kalypso klubu podržali projekt koji znatno doprinosi cjelokupnoj zajednici, a pokazali smo još jednom da smo otvoreni za nove suradnje u raznim sferama turizma. Run Croatia samo je jedan u nizu sportskih projekata koje će Kalypso klub rado podržati i time pokazati kako destinacija Zrće uz zabavni nudi i ostale vrste programa. Stoga pozivam sve ljude željne dobre zabave i sportskih izazova da nam se pridruže u klubu Kalypso 27. kolovoza te provedu nezaboravan sportsko-zabavni dan uz posebne efekte Glow Run Croatia utrke."

 
Gospodin Dabo ozbiljno je shvatio misiju toga da turizam treba stalno biti u pokretu pa vas tako u rujnu očekuje i drugo po redu "Međunarodno plesno natjecanje", na kojem će Novaljske ulice preplaviti preko 300 internacionalnih plesnih parova za šansu da ponesu titulu najboljih u latino – američkim i standardnim plesovima.
 
Pa fino tenke na noge, bočicu s vodom za kuk, istegni se, zagrij i baci se na ovu sasvim drugačiju novaljsku noćnu desetku.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop