Skip to main content
  • 26.08.2016.

Aviciijev pozdravni nastup ovoga vikenda na Ibizi!

Već se mjesecima rasteže saga o Aviciijevom napuštanju krda onih koji većinu godine prožive u avionima leteći po globalnim turnejama. Kako priče obično nisu gotove dok točka nije stavljena na i, jedna takva okrugla punktualna završnica sjela je i na Ibizu.

 
U ožujku ove godine Avicii je šokirao EDM svemir najavom prekida turneja na vrhuncu popularnosti i objavio kako s 2016. zaključuje nastupe, ali da neće prestati producirati. Kao razloge je naveo one zdravstvene prirode i napomenuo kako ovaj životni stil nije namijenjen njemu, a više o temi mračnijeg naličja života na turnejama pročitajte ovdje.

 
Za sve one koji su se nadali čuti ga uživo, misleći da su priče o umirovljenju samo faza, posljednja šansa pruža se ovoga vikenda u Ushuaia klubu. Avicii je potvrdio finalnost putem Facebooka uz komentar. " Hvala svim mojim divnim fanovima za nedjeljni show. Nadolazeći vikend je posljednja prilika da vidite "ruku" kako radi svoj thing.", a ovaj konačni nastup zakazan je za nedjelju u klupskoj zvijeri u kojoj je Avicii posljednjih pet godina držao rezidenciju. 

Iako je 2016. donijela i otkazivanje velikih nastupa kao onaj u Las Vegasu, ipak interes za finalni party probija krov. Prekid turneja je za sada na neodređeno, no naveo je kako ne može s potpunom sigurnošću reći da nikada više u životu neće nastupati. Pa za sve s nešto keša viška, dromomanijom zagolicanim stopalima i karticom Aviciijeva fan kluba u srcu, upadi su dostupni ovdje.
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk