Skip to main content
  • 10.06.2024.

Uskoro tiže “Techno Banter”, igra u kojoj se simulira posao izbacivača u berlinskim klubovima

Nakon što je prošle godine najavljena, sad je i došla službena potvrda da će se posao izbacivača u berlinskim noćnim klubovima ovjekovječiti kroz igru.

Piše: 

Na jesen stiže indie video igra “Techno Banter” koja je osmišljena kao simulator izbacivača berlinskih noćnih klubova. “Okruženi svijetlim neonkama, prljavim ulicama i još prljavijim techno ritmovima, vi ste ta osoba koja odlučuje je li netko vrijedan ulaska na rave ili ne” stoji u opisu igre.

Sama igra je poprilično zabavna i s jednostavnom premisom, a to je da kao izbacivač na vratima morate odbiti neželjene goste i održati ugled kluba. Tijekom nekoliko sati igre, odradit ćete pregršt zadataka u nekoliko rundi, a bitno je zapamtiti da svaki gost koji pokušava ući u klub sa svojom jedinstvenom osobnošću i pozadinom, a vi morate procijeniti njihovu vrijednost na temelju niza čimbenika, uključujući kodeks odijevanja, ponašanje i stav.

“Kao čuvar vrata, morate upotrijebiti svoju pamet i brzo razmišljanje kako biste odbili neželjene goste i održali ugled kluba. Svaki gost dolazi sa svojom jedinstvenom osobnošću i pozadinom, a vi morate procijeniti njihovu vrijednost na temelju niza čimbenika, uključujući kodeks odijevanja, ponašanje i stav. Upamtite bez plavih traperica!” poručuju kreatori video igre.

Techno Banter demo verzija je već dostupna na Steamu te ju besplatno možete isprobati.

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.