Skip to main content
  • 11.06.2024.

MYUZ sprema svoj najveći događaj do sad uz Djebalija i Jesse Maasa u Petom Kupeu

MYUZ sprema spektakularan party u Petom Kupeu! Dvije najdinamičnije DJ snage na globalnoj house sceni okupljaju se za nezaboravan događaj u Zagrebu.

Piše: 

U Zagreb u subotu 15. lipnja, po prvi puta dolaze dvije zvijezde undergrounda. Peti Kupe pretvara se u podzemno utočište amsterdamskog DJ-a Jesse Maas, poznatog po svojim dinamično zvučnim kulisama i nemilosrdnoj energiji i pariškom senzacijom Djebalijem, koji će vas rasplesati svojim zaraznim house ritmovima i karizmi.

Jesse Maas je učvrstio svoju reputaciju jednog od nizozemskih najdosljednijih i najuzbudljivijih talenata house glazbe. Sa svojim dubokim minimalnim grooveom i svestranim izdanjima za renomirane izdavačke kuće kao što su Eastenderz PIV i Yoyaku itd. Jesse je također surađivao sa mnogim svjetskim poznatim artistima jedni od njih su Pruk, Chris Stussy, Toman, ANOTR, East and Dubs.

Drugi headliner je dječak pariškog kluba ranih 2000-ih, Djebali. Izrastao je u jednog od najuspješnijih house producenata nove generacije. Od njegovog istoimenog label-a do suradnje s industrijskim magovima kao što su Guti,Chris Stussy, Enzo Siragusa, Rossi, Traumer i mnogi drugi. Djebali iza sebe ima mnogobrojne brutalne noći sa najvećih svjetskih pozanatih pozornica.

Ali uzbuđenje tu ne prestaje, prije nego što vas ova dva house maga odvedu u drugudimenziju jedni od najbolji domaći DJ ekipa iz MYUZ-a kao i uvijek osigurat će dobar vibe i fantastičnu atmosferu.

Od pulsirajućeg basa do euforičnih melodija, svaki će vas takt uvući dublje u ritam noći.Pripremite se za ples do sitnih jutarnjih sati okupite ekipu i vidimo se u Petom Kupeu” poručuje ekipa MYUZ-a.

Sve dodatne informacije o događaju možete pronaći na MYUZ-ovim društvenim mrežama, a svoje karte za ovaj spektakularan event možete osigurati korz sustav Entrio i na njihovim prodajnim mjestima.

FB EVENT: MYUZ w Jesse Maas & Djebali @ Peti Kupe

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.