Skip to main content
  • alt
  • 22.12.2014.

Važno!!! Pripazite na novi FB Virus!

Kao najveća globalna društvena mreža FB je pokorio elektronička bespuća. Znate kako to ide, ako nis stavio na FB ne postoji.

 
Ako nisi sa FB prijateljima podijelio da si ručao jesi li zaista jeo? No rizik svake društvene mreže, bila ona digitalna ili pleter interakcija u materijalnom svijetu, je da jednako lako kao što se širi dobro tako se može proširiti i loše. FB virusi bi bili sjajan temelj za pručavanje epidemiologije.

alt

 
Ovom prilikom vas upozoravamo da je prije nekoliko sati Mrežu udario golemi virus koji se esponencijalnom brzinom širi Facebookom stoga vas molimo da pripazite i zaštitie sebe i sve na svojoj listi prijtelja. Prvo će vam stići notifikacija da vas je netko od vaših prijatelja tagao na određenom linku s naramkom od još nekoliko virtualnih kompanjona. 
 
Virus se aktvira kliknte li na link koji je naizgled pornografskog sadržaja. Broj zaraženih raste iz minute u minutu stoga budite oprezni uočite li svoje ime tagirano na videu u kojem djevojka u plavoj suknji leži na krevetu.

Čini se da je cyberkriminal u zadnje vrijeme u punom zamahu stoga molimo vas držite oči otvorene kako ne biste ugrozili i izgubili svoj FB profil.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2