Skip to main content
  • alt
  • 22.12.2014.

Božićna party preporuka – ho-ho-ho!

Glazba je uhvaćena emocija. Svaka pjesma ili traka koju si ikad čuo nešto je što je jednom netko osjetio i, unatoč orgijanju u hrani i kapitalizmu, Božić je prvenstveno vrijeme da osjećaš.

 
Jednostavno je logično dakle proslaviti ove dane njišući se na divne melodije, puštajući tijelu da priča kroz vibrirajući bass, pustiti se da te ponese i odlutati u mrak i zadovoljstvo na zvučnim valovima.
 
Kako ne biste besciljno lutali i tražili najbolja mjesta za biti ovih blagdanskih noći donosimo vam ovdje mali šalabahter koji bi mogao pripomoći odrediti kako će vam grah pasti.

alt

 
Na Badnjak vas čekaju prave party bombe. Na Medvešćaku, u Gjuri 2, smjestio se X-massive. Oko desetke pobjegnite u podzemlje i sakrijte se od Grincha, jer vas s dozom božićne krasote čekaju E-base, Gogolesko i Sylph. Prvi duo, Glanz Tanz, biti će kombinacija u kojoj E-Base mentorira Gogoleska, a zatim Gogolesko sjeda za katedru a Sylph u klupe s Emphatic Affinity.

alt

 
U DEPO klubu istovremeno toplinu i ljubav s pulta šire Alen Oversound, Nikola Fuchkar, Toxic i Blacksoul na “Classic House Xmas“ inačici Body & Soula. Riječki Galileo vas od 21 sat poziva da se protresete na Snow Shakeu. Tako i tako si od isprobavanja svih kolača (naravno, nekoliko puta, čisto da budeš siguran) počeo već poprimati oblik kugle. Trest ćeš se uz Toma Jaya, Amora, Marca Grabbera & Linbera Lynxa.U splitskom Quasimondu odvija se Ghost DJ na kojem te na House-Eclectic-Electronic-Jazz-Boogie-Dubstep pustolovinu poziva Eddy Ramich uz podršku DJ-a Kid Va i Duda Duddesa.

alt

 
Susjedi također spremaju posebno slasnu Badnju večer. Chain Reaction će u sarajevskom Fis Club Bocku po treći puta potaknuti glazbenu entropiju od desetke. Uz život i glazbu slavi se ujedno i rođendan DJ Worde kojem će se za pultom pridružiti i Armin Di High i Menya.
 
Na sam Božić vas pak u DEPO klubu čeka X-mass izdanje Elektrona gdje od dva sata prije ponoći prste pucaju i kreću istaknuti domaći jahači Scene Teo Harouda, Fabian Jakopetz, Domagoj Radas, Matya i Frenki. Sat nakon starta u DEPO klubu, u Sirupu božićni duh šire Toxic, E-Base & T-Bo. 
 
U Baćinskom Domu u Pločama nedavni slavljenik crvenog šatora u Brelima, Galinac Galinac zajedno s Alenom Milivojevićem, Miss Slave, Jolly Jokeom, Mariom Daicem, Marojem stavlja božićnu kapu na još jedan party Technotice, a splitsku ex. Junglu pola sata prije ponoći kroz sve duhove Božića koji su bili, koji jesu i koji će tek doći vode Forest People & Pero Fullhouse.

alt

 
Od ostalih na Badnjak vas još čeka Epic Dub Session Pres. DubNJAK u Osijeku kao i O2 Underground Xmas u Oxygen klubu, Pula pleše uz Seasplash Platformu # 8. Riječki Stero baca Christmas dance a Crkva se ori s KBS XMAS FEED 2 partijem. Dubrovački Lazareti baca X-mass Techno Gathering, šibenski Mangan nudi Xmas Night After Party, dok se u Kameleonu odvija Xmass Live. Kada sve utihne pozivamo vas na Božićnu aftericu od 6 ujutro u zagrebačkom F-clubu. Za detalje oko na kalendar
 
Dragi naši, Scena Vam želi zahvaliti što ste s nama sve ove godine, što čitate, slušate, plešete i volite. Sretne i blagoslovljene blagdane želimo Vama, Vašim obiteljima i svima onima koje obitelji smatrate! Naša ste Vi i ovdje smo zvog Vas! Želimo vam sreću, zdravlje, blagostanje, napredak i naravno fantastične partije uz kvalitetnu glazbu!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2