Skip to main content
  • 22.04.2024.

Zavirite u “behind the scenes” život DJ-a kroz dokumentarni serijal koji prati Chrisa Stussyja

Mlada nizozemska elektronička zvijezda donosi ekskluzivni sadržaj iz svog života i s turneje na YouTubeu.

Piše: 

Chris Stussy lansirao je novu dokumentarnu seriju pod nazivom “Chris Stussy: Uncut“. Mjesečna doku-serija donosi život Stussyja na turneji, nastupe, produkcije i detalje iz privatnog života. Serijal započetak donosi sadržaj snimljen u protekle dvije godine, ali kako mlada nizozemska zvijezda nastavlja s turnejom, tako ju i dalje prate kamere snimatelja Tima Jonkera.

Predstavljajući svoj serijal koji je svoj prostor našao na YouTubeu, Chris Stussy je rekao: “Zadnje dvije godine bile su prilično zanimljive, izazovne i donekle naporne za mene i ljude koji su mi bliski. Već neko vrijeme pokušavamo od snimki stvoriti nešto i konačno je došlo vrijeme da podijelim Uncut s vama” te dodaje “Očekujte vidjeti sve što se događa iza kulisa: moje nastupe, turneje, proces stvaranja glazbe na putu te zabavu i izazove koji dolaze s životom kakav živim ovih dana.”

Mlada nizozemska elektronička zvijezda i njegov tim su već izbacili tri epizode serijala “Chris Stussy: Uncut“. Prva epizoda je pratila Chris Stussyja na turneji po Sjevernoj i Južnoj Americi, druga epizoda donijela snimke s njegovog debija na Coachelli prošle godine, a treća epizoda ga je pratila po nastupima u Europi, točnije u Londonu i Parizu.

Sljedeća epizoda dokumentarnog serijala koji prati Chrisa Stussyja je zakazana za svibanj, a u međuvremenu Nizozemac nastavlja s turnejom po svijetu. Jedna od postaja na kojoj će se zasutaviti je i Hrvatska, točnije Zagreb gdje predvodi prvi BSH-ov open-air event godine na centralnom terenu TC Maksimir ove subote 26. travnja. Snimatelj Tim Jonker je i dalje uz Stussyja na turneji, tako da ćemo u jednom trenutku vidjeti i snimke iz Zagreba u njegovom dokumentarnom serijalu.

Ulaznice za gostovanje Chrisa Stussyja na BSH Zagreb Openu su dostupne kroz sustav Entrio.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn