Skip to main content
  • 22.04.2024.

Zavirite u “behind the scenes” život DJ-a kroz dokumentarni serijal koji prati Chrisa Stussyja

Mlada nizozemska elektronička zvijezda donosi ekskluzivni sadržaj iz svog života i s turneje na YouTubeu.

Piše: 

Chris Stussy lansirao je novu dokumentarnu seriju pod nazivom “Chris Stussy: Uncut“. Mjesečna doku-serija donosi život Stussyja na turneji, nastupe, produkcije i detalje iz privatnog života. Serijal započetak donosi sadržaj snimljen u protekle dvije godine, ali kako mlada nizozemska zvijezda nastavlja s turnejom, tako ju i dalje prate kamere snimatelja Tima Jonkera.

Predstavljajući svoj serijal koji je svoj prostor našao na YouTubeu, Chris Stussy je rekao: “Zadnje dvije godine bile su prilično zanimljive, izazovne i donekle naporne za mene i ljude koji su mi bliski. Već neko vrijeme pokušavamo od snimki stvoriti nešto i konačno je došlo vrijeme da podijelim Uncut s vama” te dodaje “Očekujte vidjeti sve što se događa iza kulisa: moje nastupe, turneje, proces stvaranja glazbe na putu te zabavu i izazove koji dolaze s životom kakav živim ovih dana.”

Mlada nizozemska elektronička zvijezda i njegov tim su već izbacili tri epizode serijala “Chris Stussy: Uncut“. Prva epizoda je pratila Chris Stussyja na turneji po Sjevernoj i Južnoj Americi, druga epizoda donijela snimke s njegovog debija na Coachelli prošle godine, a treća epizoda ga je pratila po nastupima u Europi, točnije u Londonu i Parizu.

Sljedeća epizoda dokumentarnog serijala koji prati Chrisa Stussyja je zakazana za svibanj, a u međuvremenu Nizozemac nastavlja s turnejom po svijetu. Jedna od postaja na kojoj će se zasutaviti je i Hrvatska, točnije Zagreb gdje predvodi prvi BSH-ov open-air event godine na centralnom terenu TC Maksimir ove subote 26. travnja. Snimatelj Tim Jonker je i dalje uz Stussyja na turneji, tako da ćemo u jednom trenutku vidjeti i snimke iz Zagreba u njegovom dokumentarnom serijalu.

Ulaznice za gostovanje Chrisa Stussyja na BSH Zagreb Openu su dostupne kroz sustav Entrio.

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2