Skip to main content
  • bazaar
  • 8.11.2012.

Zima stigla i na urbani buvljak

Uz dosadašnja tri izdanja, vrijeme je u Kvart prije nego padne prvi snijeg donijelo zimski najpoznatiji urbani buvljak u Hrvatskoj, sezonski prigodno nazvan Winter Bazaar.

Naslovna foto

bazaar

Winter Bazaar, održat će se u subotu 15. prosinca od 11 do 18 sati u prostoru Kvarta (stara klaonica u Heinzlovoj) uz besplatan ulaz.

U dosadašnja tri izdanja; proljetno, ljetno i jesensko, Bazaar se izdvojio kao daleko najveća, najposjećenija I najuglednija ovakva manifestacija u nas.

bazzar

Samo na posljednjem Bazaaru održanom 6. listopada sudjelovalo je oko 200 izvođača, a prostor Kvarta tog je dana posjetilo gotovo 3000 ljudi  birajući između rijetkih primjeraka vintage odjeće, obuće i nakita, odličnih komada retro namještaja, restauriranih fotelja i stolica, industrijskih lampi, starih škrinja, kovčega, različitih sitnih detalja poput kristalnih pepeljara, mini ventilatora i slično. No, prije od marketa Bazaar je primarno platforma za mlade umjetnike, umjetničke grupe, dizajnere i kreativce koji imaju priliku predstaviti svoj proizvode. Zamisao Bazaara je da se održava subotom uz cjelodnevno druženje na kojem možete popiti i pravu tursku kavu, probati kolače, slastice, vegansku hrana i ostale delicije.

bazaar3

Naposlijetku Bazaar je tu kako bi ojačali našu umjetničku i kreativnu scenu, a i proveli jedno veselo poslijepodne.

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk