Skip to main content
  • Minimoog
  • 11.11.2012.

Zlato za 10. godišnjicu!

Od njegovog predstavljanja prije 40 godina, glazbenici su koristili Minimoog, prvi na svijetu prijenosni sintesajzer, kako bi izrazili svoju kreativnost i talent bilo u live performansu ili snimanju. 2002. izašla je poboljšana verzija The Minimoog Voyager.

Piše: 

Naslovna foto

Minimoog

The Minimoog Voyager dizajnirao je sam Bob Moog, a radi se o poboljšanoj verziji originalnog Minimooga, sa svim prednostima 21 stoljeća. Voyager opisuju kao ultimativni američki sintesajzer, ručno rađen, monofoničan, vrhunskih performansi, s velikim zvučnim rasponom i mogućnostima.

Minimoog Voyager ove godine slavi 10 godina od izdavanja, a kako bi obilježili ovu obljetnicu, Moog je najavio da će svi registrirani vlasnici Voyagera dobiti poseban poklon, a jedan sretnik će dobiti od 24karatnog zlata pozlaćen Voyager, a čiju proizvodnju možete pogledati niže.
{youtube}oR75HPWEIok{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2