Skip to main content
  • 13.10.2022.

Zvijezda Manchester Cityja želi postati DJ

Nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije, Jack Grealish je otkrio kako želi postati DJ

Piše: 

Zvijezda Premiershipa je nedavno dao intervju u kojem je otkrio kako mu je novi hobi van nogometa – glazba. “Volim razne glazbene žanrove. Zapravo trenutno baš pokušavam naučiti kako biti DJ.” rekao je Jack Grealish te otkrio kako trenutno najviše miksa house, R&B i hip-hop. Što se tiče samog umjetničkog imena, nogometaš još radi na njemu, ali radna verzija ide prema “DJ Grealo”.

Da posao DJ nije baš tako jednostavan, razumije i Grealish koji kaže “Ljudi kažu da je DJ-iranje lagano no to nije baš tako. Jednom kad se uhvati ruka, to je vještina u kojoj stvarno možeš uživati.”

https://twitter.com/btsportfootball/status/1577614888960131072

Engleski reprezentativac je poznat kao ljubitelj noćnog života, a svoje odmore redovno provodi na Ibizi. Bliski je prijatelj s DJ Ruskkeom kojeg se često može uhvatiti na Bijelom otoku. Kako je već otkrio prije nekoliko godina, da nije uspio kao nogometaš, radio bi u svijetu clubbinga s ciljem da postane promotor.

Reakcije korisnika na društvenim mrežama nakon intervjua Jacka Grealisha su bile podijeljene, pogotovo među ljubiteljima elektroničke glazbe.

 

sonic desktop
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.