Skip to main content
  • 13.10.2022.

Zvijezda Manchester Cityja želi postati DJ

Nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije, Jack Grealish je otkrio kako želi postati DJ

Piše: 

Zvijezda Premiershipa je nedavno dao intervju u kojem je otkrio kako mu je novi hobi van nogometa – glazba. “Volim razne glazbene žanrove. Zapravo trenutno baš pokušavam naučiti kako biti DJ.” rekao je Jack Grealish te otkrio kako trenutno najviše miksa house, R&B i hip-hop. Što se tiče samog umjetničkog imena, nogometaš još radi na njemu, ali radna verzija ide prema “DJ Grealo”.

Da posao DJ nije baš tako jednostavan, razumije i Grealish koji kaže “Ljudi kažu da je DJ-iranje lagano no to nije baš tako. Jednom kad se uhvati ruka, to je vještina u kojoj stvarno možeš uživati.”

https://twitter.com/btsportfootball/status/1577614888960131072

Engleski reprezentativac je poznat kao ljubitelj noćnog života, a svoje odmore redovno provodi na Ibizi. Bliski je prijatelj s DJ Ruskkeom kojeg se često može uhvatiti na Bijelom otoku. Kako je već otkrio prije nekoliko godina, da nije uspio kao nogometaš, radio bi u svijetu clubbinga s ciljem da postane promotor.

Reakcije korisnika na društvenim mrežama nakon intervjua Jacka Grealisha su bile podijeljene, pogotovo među ljubiteljima elektroničke glazbe.

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk