Skip to main content
  • 3.02.2024.

Afterlife Tulum 2024 Playlista

Poslušajte playlistu himni s Afterlifea koju je ovaj moćan brend melodičnog house i techna objavio uoči velikog gostovanja u Zamna Tulumu

Piše: 

Afterlife je održao dva dvodnevna partya 4. i 6. siječnja ove godine u Zamna Tulum koji ima preko 11 različitih lokacija na površini od pet hektara što uz obalu, što u samoj džungli meksičke party destinacije koju zovu “Ibiza za Amere”.

Line up ovih partya činila su imena koja se vežu uz poznati “afterlife zvuk“, a izdvajamo samo nekolicinu: Tale of Us, Adriatique, Anyma, Mind Against, Brina Knauss, Recondite, 19:26, Camelphat, Argy, Omnya, Toto Chiavetta

Slovenka Brina Knauss postala je standarni dio postave partya i festivala diljem svijeta, a jučer smo najavili i njeno gostovanje na vrhu Pirineja u sklopu Hibernation festivala.

Zamna slovi kao eko-boutique hotel i jungle club te su poznati da često organiziraju i akcije za klimatske promjene, a za Afterlife su imali 3 pozornice Isla, Garden i Jungle. Ova lokacija je 2024. ugostila i Tomorrowland Core, Sundream Horyzon…, a evo i priče kako je Tulum postao nova svjetska hit party destinacija.

Afterlife nastavlja sa svjetskom turnejom koja će do ljeta obići Argentinu, Čile, Brazil, Kolumbiju, ponovno Meksiko, SAD, Francusku, a detalje pratite ovdje.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.