Skip to main content
  • alt
  • 20.08.2017.

Biblioteka zvuka Outlooka (drugi dio)

Nastavljamo sa serijalom u kojem ćete se kroz promo mikseve upoznati sa pojedinim izvođačima ovogodišnjeg Outlook Festivala.

Piše: 

Conducta je 21.-godišnji bristolski producent s prebivalištem u Londonu koji suvereno spaja nostalgijom okupani garage zvuk i starije stilove s kombinirajući ih sa modernim štihom. Puštat će mnoštvo bassa, izlomljenih ritmova i srceparajućih RnB vokalnih isječaka.

Rude Kid slovi za jednog od vodećih grime producenata koji surađuje sa Skepta, JME, Wiley, SHy Fx, Ghetts and Giggs. Chase and Status su ga označili kao glazbenika koji će uskoro eksplodirati, a njegova glazba nalazi se u reklamnim spotovima poznatih svjetskih brendova.

Mungo pripada generaciji uzbudljivijih kreativaca koji dolaze iz Londona. Setovi mu nude bogati spektar globalnih glazbenih utjecaja koji čine njegov set beskompromisnim.

Hatcha je producent koji je stavio svoj pečat na dubstep. Kada se priča o povijesti ovog žanra, ni jedan DJ nikada nije imao toliko utjecaja na tijek ovog stila kao Hatcha. Njegovi korjeni sežu na kraj 90-tih kada je koketirao sa garage glazbom, Croydonom i piratskim radiom. Bio je važna karika u bivšem Big Apple vinyl shopu jer je jedan od prvih DJ-a koji su uzimali mračna vrste 2step glazbe u produkciji domaćih momaka poput EL-B, Artwork, Horsepower. To je bio znak da i drugi dođu i donesu svoje radove na "white labelu" čime se stvorila zajednica. Vinyl shop je otvorio izdavačku kuću Big Apple Records, a prvo izdanje je klasik "Red" od producenta Artworka. Slijedeća izdanja potpisuju Benga i Skream.

Outlook ne možete potpuno doživjeti ako ne odete na jedan od boat partija koji upotpunjuju priču. Festival koji slavi 10. rođendan održava od 6. do 10. rujna u Puli. Prvog dana je koncert otvaranja u Areni, dok se festivalski dio priče odvija u Fort Punta Christo od 07. do 10.09.  Regionalne festivalske ulaznice loviš po cijeni od 850 kn, a upade za Outlook Arenu po cijeni od 325 kn možeš kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje. Posjeti Outlook službene stranice

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2