Skip to main content
  • 23.02.2024.

Boris Brejcha objavio singl “Miracle” s kojim otkriva glazbeni smjer nadolazećeg albuma

Njemački DJ i producent koji se krije pod Jokerovom maskom priprema svoj novi album koji stiže nakon 2021. i “Never Stop Dancing”.

Piše: 

Boris Brejcha zajedno s njemačkom pop zvijezdom Leony je objavio novi singl “Miracle” koji će se naći na njegovom nadolazećem albumu sa 17 traka koji izlazi u travnju.

Kroz “Miracle“, Boris Brejcha donosi svoj prepoznatljivi high-tech minimal zvuk u novom ruhu kojeg je već predstavio prošle godine sa singlom “Vienna” te s “Level One” koja je mu je proteklih šest mjeseci služila kao intro traka za njegove nastupe. S nekoliko novih traka, Boris Brejcha svoj zvuk približava široj publici te radijskom eteru.

Među prvima u svijetu, hrvatska publika će 31. svibnja na zagrebačkom Jarunu imati priliku poslušati uživo trake s novog albuma Borisa Brejche kao i njegove već dobro poznate hitove na proslavi 22. rođendana Future Scopea u sklopu Zagreb Music Festa. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2