Skip to main content
  • alt
  • 1.03.2015.

Deepholic Podcast 003: Moonwalk

Vrijeme je za što? Lijena nedjeljna večer savršeno je razdoblje za novo deepholiziranje. Mamurluka nema, obećajemo. Ostaje ti samo osmijeh. Spojeni ovisnošću o ritmu Deepholičari i KS jašu zvučni val još jednom.

 
Nakon pilotke s njemačkim predstavnikom Jeudi Recordsa i zatim izletom u melodični istambulski house s Erenom Erdolom ulaštite si cipke i protegnite se za njihanje u trećoj epizodi. Treća sreća nam nije potrebna, ali tko smo mi da je odbijemo u bilo kojem rednom broju da se pojavi. Kako smo i obećali u prethodnom podcastu vodimo vas s planete na jednu šetnju nebeskim tijelom.
 
Mjesečevom površinom šeta duo Moonwalk. Nije amerikanac u Parizu, već dva talijana u Londonu. Morabello Morabito i Dario Vizioli s muzama po inspiraciju šeću do pop glazbe 80-ih koja pod njihovim rukama mutira u neuobičajenu inačicu deep housea i čini se da su ovi srednjoškolski prijatelji načinili dobar odabir.

alt

 
Ove, zemaljskom gravitacijom nesputane, momke u orbitu su lansirala izdanja na labelima kojima skidaš kapu poput Off, Nurvous, Light My Fire, Snatch a već prvom pjesmom "Free from Your Love" zarobili su pažnju Solomuna i izbacili je na njegovom vlastitom Diynamicu, dok je posljednji EP "For Me" izletio s, u kapitalističkoj maniri nazvanog, Material labela.
 
Talijanski majstori groovy cosmic housea ne bi mogli manje mariti za trendove ni da se usrdno potrude i idu duboko, duboko. Rone na dah i ne izlaze dok ne izbace najbolje stvari.
 
Talijani često govore rukama, ali ovaj duo pušta da glazba priča za njih. Kako zvuči talijansko britanska mješavina, ispreplitanje temperamenta i decentnosti? Stisni play i check it out! Do narednog Deepholic/KS podcasta mirno vam more i lavovski naprijed dragi naši!
 

 

► DEEPHOLIC 003 │ MOONWALK by Deepholic on Mixcloud

 
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk