Skip to main content
  • 19.04.2024.

Dion’s House Kitchen s “Movin’ On” donosi reinterpretaciju Eurythmics-ovog hita

Riječki house moreplovac ima novo izdanje u kojemu donosi novo ruho bezvremenskom hitu “Sweet Dreams”.

Piše: 

Dion’s House Kitchen je izdao novu traku “Movin’ On” koja je izašla na DHF Recordsu iza koje stoji T. Markakis. Riječ je o reinterpretaciji bezvremenskog Eurythmicsovog hita “Sweet Dreams” iz kojeg je riječki umjetnik semplirao manje poznati dio vokala.

“Ovo je moja reinterpretacija pjesme “Sweet Dreams”, gdje sam suptilno dodao dašak Annieinog vokala, po čemu sam posuo svoje voljene jackin snarove, izbacio pregršt 808 clapova i dodao dušu i emociju kroz akorde na Minilogueu što su dali dubinu pjesmi” objašnjava recepturu svoje nove trake, Dion’s House Kitchen te dodaje “Nježno sam miješao perkusije, kako bih stvorio jednu od mojih najdražih kreacija na koju sam poprilično ponosan.”

Riječki DJ i producent nam još otkriva kako su glazbeni elementi rađeni na njegovom analognom synthu, a dio i kroz softwarske emulacije.

U prvim danima od izlaska, “Movin’ On” se popela na 39. mjesto Traxsourceove House Top 100” ljestvice. Novo produkcijskog umijeće Dion’s House Kitchena možete poslušati na streaming platformama, ali i nabaviti na Beatportu.

Uskoro iz kuhinje riječkog umjetnika možemo očekivati još izdanja, a jedno od njih će biti na Stereophonicu, kultnog talijanskog house majstora Paola Barbata.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2