Skip to main content
  • 6.10.2021.

Hramovi glazbe i svjetske znamenitosti u kojima je nastupao Joseph Capriati

Jedna od mnogih važnih prekretnica u priči o Capriatiju je legendarna rezidencija na Music On partyjima Marca Carole koja su započela 2012., gdje je Joseph svoje nezaboravne setove prvi put izveo u klubu Amnesia Ibiza.

Piše: 


Zbog toga je odmah bookiran na NYE partyu u kultnom Fabricu, a ove subote stiže i u Zagreb na Future Scope Open Air (Jarun). Ulaznice na Entrio!

Njegovo stalno prisustvo na Ibizi također mu je pomoglo da bude headliner u Amnesiji na otvaranju i zatvaranju i glavnim mjestima kao što je primjerice DC10.

Svjetski događaji s Drumcodeom s Adamom Beyerom dugo su bili značajni datumi u njegovom kalendaru, kao i nastupi bok uz bok s imenima poput Tenaglie, Davea Clarkea, Dubfirea, Jamieja Jonesa i Carla Coxa, turneja sa zapadne prema istočnoj obali SAD-a, Boiler Room s Richie Hawtinom i rasprodana 12-satna maratonska predstava u klubu Metropolis u rodnom gradu kapaciteta 7000 ljudi, a bio je omiljen gost i kultunog kluba Cocorico u Riccioneu.

U regiji smo ga slušali na odličnom Sunwavesu, a nešto bliže u katedrali dobre glazbe Ambasadi Gavioli, zatim na Lovefestu i Sonusu.

Nije preskočio zavrtiti i na popularnim svjetskim znamenitostima, pa je tako promovirao povijesnu baštinu rodnog Napulja nastupivši ispred Kraljevske palače Caserta iz 18. stoljeća.

Dodajmo i to kako je za party u Zagrebu u slučaju lošeg vremena osiguran krov nad glavom odnosno šator za brojne posjetitelje. Objavljena je i satnica nastupa koju možete vidjeti u nastavku.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk