Skip to main content
  • 28.03.2024.

Hrvatsko-regionalna kolonija s berlinskom adresom objavljuje svoje remixe za Funk D’Voida

Der Køch, Thian i Mechanic Slave su obradili novi produkcijski uradak Funk D’Voida.

Piše: 

Red Section etiketa sa sjedištem u Berlinu, iza koje stoji hrvatski DJ i producent Mechanic Slave, ugostila je dobro poznato ima deep sounda – Funk D’Voida koji nakon pet godina izdao svoj novi produkcijski uradak “Pheonix“.

S karijerom koja traje više od dva desetljeća, Lars Sandberg stekao je reputaciju cijenjenog producenta i DJ-a. Klasici kao što su “Diabla“, “Emotional Content” i “Jack Me Off” priskrbili su mu mjesto povijesti elektroničke glazbe. Njegovo novo izdanje “Pheonix” osim što dolazi s originalnim mix inspiriran zvukom Detroit techna, stiže i u aranžmanima još nekolicine DJ-eva i producenata, među kojima je hrvatska i regionalna kolonija u Berlinu.

Zagrepčanin s berlinskom adresom Thian zaranja u dubine i donosi atmosferičnu verziju “Pheonixa” ispunjenu perkusijama. Mechanic Slave, čovjek iza etikete i Slavonac koji živi u Berlinu, je složio nemilosrdnu industrial techno verziju trake. Dok srpski DJ i producent Der Køch, koji također živi u glavnom gradu Njemačke, “Pheonix” s hipnotičkim notama pretvara traku u moderni techno zvuk.

Originalni mix “Pheonix“, kao i popratne obrade izlaze 11. travnja, a dotad se na Beatportu mogu poslušati i prednaručiti.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2