Skip to main content
  • 12.01.2022.

Loreno Mayer – Jezgra Mix

Loreno Mayer je hrvatski DJ/Producent sa izdanjima na nekima od najvećih svjetskih diskografskih kuća u elektroničkoj glazbi.

Piše: 


Sa samo 14 godina počeo se baviti glazbom te potpisao za Cr2 Records samo godinu dana kasnije. U proteklih godinu dana izdaje na velikom Enhanced Music labelu, Black Hole Recordings-u te Interplayu koji drži Alexander Popov.

Njegovi radovi podržani su od strane najvećih imena na sceni kao što su Nicky Romero, Above & Beyond, Timmy Trumpet, Quintino, Markus Schulz, Kryder, Andrew Rayel, Ferry Corsten, Cosmic Gate, ARTY te mnogi drugi. Lorenove pjesme "Who You Are", "Giants", "Colours", "Room 17" bile su puštane  na festivalima kao što su A State Of Trance Festival, EDC nekoliko puta, Amsterdam Dance Event te na poznatim podcastima "Group Therapy" od Trance tria Above & Beyond, na radiu SiriusXM te mnogim drugim.

Loreno trenutno surađuje sa poznatijim imenima te pokazuje svoj veliki trud i upornost koja se vidi iz godine u godinu sa svim njegovim uspjesima. U budućnosti možemo očekivati suradnje sa rock bendom Chair Warriors, sa trance zvijezdom Omnia, te sa mnogim drugima koji će biti najavljeni uskoro.

 

sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2