Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Noisia je objavila snimku svog posljednjeg seta ikad

Nakon dvadeset godina nizozemski elektronički trio odlazi u povijest

Piše: 

Noisia je prije tri godine objavila kako elektronički trio ide u povijest. Velikani drum ‘n’ bassa su se objavom na društvenim mrežama obratili fanovima i objasnili svoju odluku.

“Svi smo narasli, kao ljudi ali i kao glazbenici. Gotovo dvadeset godina, sva trojica smo htjeli manje više isto, ali smo se razvijali i došli smo do trenutka kad svi želimo nešto drugačije. Ako želimo nešto drugačije, nema smisla da radimo kao Noisia.” istaknuli su iz elektroničkog tria 2019. i dodali “Zato smo odlučili da je najbolje za nas, ali i za vas naše slušatelje i fanove, najpoštenije je da zatvorimo ovo poglavlje naših života i krenemo u novo. Noisia je bila bez kompromisa, ali da Noisia postane sami kompromis, to znači da je vrijeme za krenuti dalje.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOISIA (@noisia_official)


Prije nego što elektronički trio krene dalje, obećali su objavit posljednji album i oproštajnu turneju. Album “Closer” objavili su ranije ovog proljeća, a svoj posljednji nastup i set su odradili krajem ljeta na Lowlandsu u Nizozemskoj.

Poslušajte dva sata čiste ekslopzije drum ‘n’ bassa.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom