Skip to main content
  • 28.10.2022.

Noisia je objavila snimku svog posljednjeg seta ikad

Nakon dvadeset godina nizozemski elektronički trio odlazi u povijest

Piše: 

Noisia je prije tri godine objavila kako elektronički trio ide u povijest. Velikani drum ‘n’ bassa su se objavom na društvenim mrežama obratili fanovima i objasnili svoju odluku.

“Svi smo narasli, kao ljudi ali i kao glazbenici. Gotovo dvadeset godina, sva trojica smo htjeli manje više isto, ali smo se razvijali i došli smo do trenutka kad svi želimo nešto drugačije. Ako želimo nešto drugačije, nema smisla da radimo kao Noisia.” istaknuli su iz elektroničkog tria 2019. i dodali “Zato smo odlučili da je najbolje za nas, ali i za vas naše slušatelje i fanove, najpoštenije je da zatvorimo ovo poglavlje naših života i krenemo u novo. Noisia je bila bez kompromisa, ali da Noisia postane sami kompromis, to znači da je vrijeme za krenuti dalje.”


Prije nego što elektronički trio krene dalje, obećali su objavit posljednji album i oproštajnu turneju. Album “Closer” objavili su ranije ovog proljeća, a svoj posljednji nastup i set su odradili krajem ljeta na Lowlandsu u Nizozemskoj.

Poslušajte dva sata čiste ekslopzije drum ‘n’ bassa.

sonus 2
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.