Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Poznati su datumi sljedećeg izdanja Amsterdam Dance Eventa

Nije prošlo ni nekoliko dana od završetka ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa, a već su objavljeni novi datumi

Piše: 

Završeno je 27. izdanje Amsterdam Dance Eventa koje je bilo rekordno. Preko 450 tisuća posjetitelja, zabilježeno je proteklog vikenda u Amsterdamu.

Ovogodišnje izdanje srušilo je rekord i po broju partyja, ali i mjesta održavanja događaja. Preko 100 različitih lokacija je ugostilo partyje, radionice, konferencije i ostale događaje vezane uz elektroničku glazbu. Rekordna zainteresiranost bila je i za povratnički konferencijski dio Amsterdam Dance Eventa. ADE Pro i ADE Lab povezali su elektroničku i glazbenu industriju ponovno nakon pandemije koronavirusa. Kroz edukativni dio ADE-a, svjetski poznata imena elektroničke glazbe otvorili su detaljnu raspravu na razne teme te ponudili svoje uvide kroz pitanja i odgovore. Konferencijski dio Amsterdam Dance Eventa je također potvrđen zasljedeću godinu.


Velik broj rasprodanih klupskih večeri i ostalih događaja potaknuo je organizatore da ranije nego inače objave datume sljedećeg izdanja. 28. izdanje Amsterdam Dance Eventa održat će se od 18. do 22. listopada 2023. godine.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom