Skip to main content
  • 29.03.2024.

Odabrao: 16 traka koje su obilježile Dobar House i Dobar Gruv etikete u proteklih 8 godina

“Odabrao” je tjedna rubrika u kojoj DJ-evi, producenti i ostali akteri s elektroničke scene svakog tjedna posebno kuriraju playliste sa svojim jedinstvenim glazbenim afinitetima.

Piše: 

Ovog tjedna, u rubrici “Odabrao” smo ugostili Dobar House koji uskoro slavi osmi godina postojanja. Povodom rođendanskog slavlja, iz Dobrog Housea su nam složili playlistu na kojoj se mogu poslušati izdanja koja su obilježila Dobar House i Dobar House Gruv etikete u proteklih 8 godina.

Od domaćih producenata koji su svojim trakama Dobar House stavili na mapu poput Soulfreqa, Stefanica, Vedritunesa, Tom Buga, Groovelinea i Bruns Laya, do regionalnih imena poput Menea, Aleka Soltirova i Moboa, Dobar House je sve popularniji label na globalnoj sceni.

Solo izdanjima, remiksevima ili suradnjama na labelu su se pojavila i svjetski poznata imena poput Ron Carrolla, Kirika, Austin Ata, Sebb Juniora i drugih, a njihovu glazbu redovito u svojim nastupima i radio emisijama vrte poznati DJ-evi poput David Penna, Sam Divine, Butcha, La Fleur, Jamie Jonesa, Claptonea, Honey Dijon, Jansonsa i mnogih drugih.

Dobar House svoju rođendansku proslavu ima zakazanu za subotu 6. travnja u Petom Kupeu uz gostovanje svjetski poznatog dvojca iz Amsterdama – Dam Swindle. Ulaznice se mogu osigurati kroz sustav Entrio.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk