Skip to main content
  • 22.03.2024.

Odabrao: Felver – 12 album preporuka vrsnog glazbenog znalca

“Odabrao” je tjedna rubrika u kojoj DJ-evi, producenti i ostali akteri s elektroničke scene svakog tjedna posebno kuriraju playliste sa svojim jedinstvenim glazbenim afinitetima, kao i pjesmama koje imaju na “repeatu”.

Piše: 

Naslovna foto

Jelena Janković

Prije nekoliko dana imali smo prilike razgovarati s Felverom koji nam je otkrio nešto više o nadolazećem Planetu srijedi, ali i onome što ga pokreće te motivira da uspješno održava kontinuitet na sceni još od 90-ih.

Razgovor s vrsnim glazbenim znalcem i dugogodišnjim selektorom nije mogao proći bez standardnog pitanja za glazbene preporuke, a Felver nam je izdvojio 12 albuma te preporučio sve od Wall of Voodooa i Stan Ridgwayja.

Još jednom u rubrici “Odabrao” imamo priliku čuti širok glazbeni opus naših aktera sa scene, a u nastavku provjerite što na je sve Felver preporučio.

Coil – “ Moon’s Milk (In Four Phases)“

IDLES – “ Brutalism“

Women’s Hour – “ s/t“

Escape-ism – “ Introduction to Escape-ism“

Thomas Feiner & Anywhen – “The Opiates“

Tim Clément – “ Wolfsong Night“

Zanias – “ Ecdysis“

hilde – “Tide“

Helen Island – “last liasse“

Arooj Aftab, Vijay Iyer, Shahzad Ismaily – ”Love In Exile“

Carlos Barretto – “Lokomotiv“

FIUME – “Fiume II“

Bastion – “Bastion“

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2