Skip to main content
  • 23.02.2024.

Odabrao: Pero FullHouse – 10 albuma koje rado sluša u kućnom ambijentu

U našoj novoj rubrici “Odabrao” otkrivamo glazbene afinitete naših DJ-eva, producenata, ali i ostalih aktera sa scene koji će složiti playlistu s trakama u kojima uživaju u slobodno vrijeme.

Piše: 

Veljaču u rubrici “Odabrao” zaključujemo s dugogodišnjim hrvatski DJ-om, promotorom, organizatorom, vlasnikom etikete, radijskim voditeljem i prije svega glazbeni fanatikom te nezaobilaznim faktorom razvoja Hrvatske, ali i regionalne elektroničke scene – Pero FullHouseom.

Pero FullHouse je prije nekoliko dana objavio prve informacije o 11. izdanju Moondance Festivala u Trogiru, a za našu rubriku “Odabrao” je izdvojio 10 albuma koje rado sluša u kućnom ambijentu. Od kultnih elektroničkih imena preko funka do rocka, Pero FullHouse je kroz deset izdvojenih albuma pokazao svoje raznovrsne glazbene afinitete.


Osim na Spotifyju, albume koje je Pero FullHouse izdvojio možete poslušati na YouTubeu.

Jeff Mills – Tomorrow Comes The Harvest

Radiohead – OK Computer

Thom Yorke – Anima

Jimi Hendrix – Jimi Hendrix: BBC Sessions

Dino Dvornik – Dino Dvornik

Nick Cave and the Bad Seeds – Push the Sky Away

Tom Waits – Rain Dogs

Van Morrison – Moondance

Laurent Garnier – 33 Tours Et Puis S’en Vont

Cowboy Junkies – Trinity Session

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk