Skip to main content
  • 23.02.2024.

Fotke s nastupa pionira techna Kevina Saundersona u Boogaloo

Kevin Saunderson jedan je od DJ-eva i producenata koji su imali veliki utjecaj na elektroničku scenu, osobito u Detroitu kao član “Belevilške trojke”, nastupio je na Future Scopeu prošlog petka u zagrebačkom klubu Boogaloo

Piše: 

Na sceni djeluje još od 80-ih, a zbog svoje nevjerojatne energije dobio je nadimak “The Elevator” jer je upravo on taj koji je proširio novi zvuk publici. Osim toga stoji iza organizacije Detroit Electronic Music Festivala – Fuse-In gdje svi posjetitelji mogu uživati u technu na samom mjestu rođenja istog. Festival je poslije pretvoren u Movement.

Sa Juan Atkinsom i Derrick Mayom kao član Belevilške trojke slove kao pioniri Detroit techna, a svakako je značajan i njegov rad u sklopu benda Inner City s kojim je autor himni poput “Good Life” ili “Big Fun”.

U Boogaloo su još nastupili Felver i Mr. DJ Dario. U subotu 24.02. na programu je Dino Dvornik Tribute Band, a za dva tjedna 9. ožujka “hram sreće” nam priprema novo uzbudljivo gostovanje uz John Digweeda.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2