Skip to main content
  • Valentino Kanzyani
  • 8.06.2011.

Podcast 039: Valentino Kanzyani

Iz Slovenije nam je stigao novi podcast u režiji dragog nam Valentina Kanzyanija koji je i ovaj put svojim preciznim odabirom i doziranim seciranjem zvukova otkrio svu melodičnost elektronske glazbe. 

Naslovna foto

Valentino Kanzyani

Nedvojbeno je jedan od rijetkih producenata koji je u stanju pojačavanjem glavne melodije još više istaknuti sporedne isprepletene beatove čime ističe svoju svestranost pa mu bez obzira na stil glazbe koji u ovom trenutku odabrao i kombinirao jednostavno morate vjerovati.

Ova tech house priča ima prizvuk engleskog „Fabrica“, a na trenutke potpuno zaboravite da slušate Kanzyanija kojeg smo navikli vezati za drugačiji, brži ritam. Odmak u glazbi u ovom podcastu pokazatelj onog čime se Kanzyjani danas bavi te izravna posljedica suradnje na novom labelu Kave Sound iz Londona.

Riječi su suvišne, slušajte i uživajte.

{pub}Molimo logirajte se da biste vidjeli sadržaj.{loadposition contentlogin}{/pub} {reg}{Download}{/reg}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk