Skip to main content
  • 4.11.2022.

Sempa – Jezgra Mix

Vedran Semenić aka Dj Sempa elektroničku glazbu počinje slušati već od svoje 10. godine, a sa 13 godina odlazi na legendarne Sabotage partye u Aquarius četvrtkom i sluša Kiki-a i Frajmana

Piše: 


Tada se zainteresirao za elektroničku glazbu općenito, te je paralelno počeo raditi kao DJ i mlađi član D.J. Pool organizacije, počinje raditi u Amazoni prvo na Disco limaču, a zatim i klupske cijelovečernje programe.

Za 18.-ti rođendan dobiva gramofone i kreće svirati po mnogim klubovima u Zagrebu kao i po cijeloj Hrvatskoj isključivo s vinila. Svirao je tako i u legendarnom Kulušiću, Planet-u u Sesvetama, Japa baru u Čakovcu i na mnogim privatnim party-ima. Tako je nastupao na Vinylstocku i mnogim klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji gdje bilježi nastupe na službenim after party-ima od Ambasade Gavioli, Moment bar (Ljubljana) i mnogim drugim.

Paralelno sa nastupima u Hrvatskoj i Sloveniji bio je uključen u tim kao organizator i DJ u projektu Unnamed Project u Sloveniji u sklopu kojeg je svirao i dovodio hrvatske i slovenske dj-e na party događanja u blizini Brežica, te sa kolegom iz projekta svirao na još nekoliko lokacija u Sloveniji. Ubrzo pokreće svoj projekt manjih party-a UMC-Underground Music Connection također u Sloveniji, u međuvremenu postaje jedan od rezidenta Depo kluba u Zagrebu da bi nakon nekog vremena pokrenuo open air evente pod nazivom The Spirit of Nature i manje evente The Spirits u zatvorenim prostorima sa svojim prijateljem i suradnikom Andrej CiprijanDj Bazement Stuff.
 

Kao veliki ljubitelj mnogih žanrova koje također voli prezentirati došla je i potreba da podijeli na svoj alias,a to je Sempa, ime pod kojim će ubuduće prezentirati house glazbu raznih podžanrova, a neki od njih su deeptech i minimal.

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.