Skip to main content

15 hrvatskih DJ-eva stiglo u Las Vegas, kreće LMF festival

Poznati hrvatski house i techno DJ-evi sljedeća dva dana nastupaju u Gradu grijeha

Piše: 

Hrvatski festival LMF premijerno predstavlja domaće snage američkoj publici. Petnaest eminentnih DJ-eva iz Hrvatske sinoć je sletjelo u Las Vegas i odradilo završne pripreme prije nastupa na LMF Las Vegas – Episode 01.

Svoj techno i house zvuk u glavnom gradu američke savezne države Nevade predstavit će redom Dallerium, Damir Ludvig, Dancelectric, DJ Jock, Elena Mikac, Joe2Shine, Kosta Radman, Kraundler, Marina Karamarko, Tom Bug, Tomo in der Muhlen, Vedran Car, Wekingz i Yakka.

Zvuk Lijepe naše odzvanjat će u više namjenskom prostoru za događaje zvanom AREA15 gdje program kreće u 19 i 30, po pacifičkoj vremenskoj zoni, i trajat će do3 i 30. Kada se party prebacuje u klub EGO do ranih jutarnjih sati.

Hrvatska se može ponositi svojim glazbenim talentima, a mi smo isto tako ponosni što im možemo pružiti priliku da se predstave na pozornicama grada u kojem sviraju najveća svjetska imena, pred najzahtjevnijom publikom i pod budnim okom managera i agencija iz svih dijelova svijeta. Nadamo se da će naše zvijezde ostvariti i neke kontakte koji će im otvoriti nove mogućnosti u njihovim karijerama. Bit će to važan oblik promocije, ne samo hrvatskih glazbenih talenata, već i Hrvatske kao turističke destinacije, a u idućoj godini očekujemo i veliki broj posjetitelja iz USA kako na našem, tako i na ostalim festivalima diljem Lijepe naše.” rekli su organizatori LMF-a.


 

LMF Las Vegas – Episode 01ima i humanitarni karakter. Sav iznos zarađen od prodaje ulaznica će se donirati humanitarnoj organizaciji “In Place of War”, koja koristi kreativnost i umjetnost na mjestima sukoba kao alat za pozitivne promjene. Minimalna donacija je 1$, a prvih 100 posjetitelja koji dođu na LMF Las Vegas – Episode 01 kući odlaze sa suvenirom.

Tom Bug, Yakka i DJ Jock preuzimaju naš Instagram tijekom LMF Las Vegas, a pogledajte prve storye koje je objavio Tom Bug .

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web