Skip to main content
  • 11.04.2024.

Ususret novom albumu, Boris Brejcha izbacio EP i otkrio što možemo očekivati od njega u 2024.

Odbrojavanje do jednog od najiščekivanijih albuma godine se bliži kraju.

Piše: 

Boris Brejcha izdaje svoj deveti studijski album “Level One” sljedećeg tjedna na vlastitoj Fckng Serious etiketi. Ususret izlasku novih 17 traka, njemačka elektronička zvijezda, nas je počastila s još jednim teaserom u kojemu otkriva što možemo glazbeno očekivati od njega u 2024.

EP “Terminal Zero” s dvije trake – “Terminal Zero” i “Atlantis” dolazi kao finalni preview nadolazećeg albuma, koji predstavlja dobro poznati stil Borisa Brejche, ali s nešto svježijim ruhom. Upravo ove dvije trake su se konstantno nalazile proteklih godinu dana u Brejchinim setovima te su važan dio fuzije koju želi predstaviti nadolazećim albumom.

Terminal Zero” predstavlja Borisovu snažnu povezanost s high-tech minima zvukom, koja dolazi sa snažnom bas linijom i klasičnim Brejchinim produkcijskim elementima skrojenima za klubove i festivale. S druge strane, “Atlantis” dolazi kao nastavak, i sami zaključak intro trake (kako na albumu, tako i na setovima) “Level One“. U slučaju albuma, poslužit će kao outro, zahvaljujući svojoj emocionalnoj melodiji.

Sam Boris svoj nadolazeći album opisuje kao zadivljujući spoj poznatih i nostalgičnih zvukova, koji slušateljima nudi prekrasno putovanje kroz njegovu umjetničku karijeru. “Level One” sažima cijelo njegovo glazbeno putovanje, sadržavajući razne pjesme koje ne samo da prikazuju njegov nepogrešivi stil, već i odaju počast njegovim prethodnim radovima.

Deveti studijski album Borisa BrejcheLevel One” će ugledati svjetlo dana 19. travnja, a svega nešto više od mjesec dana kasnije 31. svibnja, njemačka elektronička zvijezda stiže u Hrvatsku kako bi uveličala 22. rođendan Future Scopea na Jarunu i na taj način hrvatskoj publici među prvima u svijetu uživo zavrtjela glazbu s novog albuma. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2