Skip to main content
  • 21.06.2019.

#welovesound pogled preko ramena Andree Ljekaja

Voliš zvuk, ljude, glazbu na struju, plesnjake i Ljekaja? To je baš sjajno jer i mi ih volimo također baš u ovoj konstelaciji.

Piše: 


Dvama nezaboravnim izdanjima #WELOVESOUND-a, iz organizacijske kape onih istih odgovornih za podizanje Sonusa na noge, u subotu, 1. lipnja, pridodano je još jedno sjećanje na nezaboravno popodne, večer, noć i jutro kraj velikog Jarunskog Jezera kao i već tradicionalni afterparty, ovoga puta u legendarnoj okosnici zagrebačkog klupskog srca Aquariusu.

U jednodnevnoj plesnoj bajci ukrašenog parka Andrea Ljekaj otvorio je festival potičući plesne sokove.

Pult je preuzeo Shaun Reeves i potom švicarska matrona elektronike Sonja Moonear te palicu uzima kolega joj Dyed Soundorom. Ni prolom oblaka koji je pokosio podij za vrijeme nastupa najčudnijeg svjetskog elektroničkog svata, osobenjaka Setha Troxlera, nije rastjerao 2000 parova stopala s podija. Aquariusov after od kasno do zauvijek preuzeli su Luca Cazal i Andrea Ljekaj.

Pa stisni play, uživaj i vidimo se baš tamo/ovdje/ondje i za sljedeći #welovesound. u okrugloj 2020. Pleši, pleši, pleši!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk