Skip to main content
  • 23.01.2020.

Budi i ti dio Novog vala – promocija mladih DJa, kolektiva, labela, programa…

Novi val promovira mlade i neafirmirane DJ-e, producente, klupske večeri, kolektive i one projekte kojima u startu treba vjetar u leđa.

Piše: 


Tu smo zbog vas i nadasve plemenite misije promoviranja onoga što nas sve spaja; radi uključivanja novi mladih ljudi u elektroničku glazbu.

Misija je proširiti naše i vaše znanje o novitetima na sceni, DJ-ima, producentima, live actovima, etiketama, kolektivima, promotorima tj. vrijednim ljudima i teamovima koji nemaju još sredstava i mogućnosti kako bi uposlili svekoliku promo mašineriju.

Nije važno jeste li band, producent, DJ, live act, osnivač nove mlade klice labela…

Sve vas s jednakim žarom pozivamo da nam se javite bez ustručavanja na jezgra@klubskascena.hr (s naznakom Novi val + vaše umjetničko ime ili ime organizacije) uz više informacija o sebi i svom radu, fotografijama i linkovima. Svi prijavljeni mogu biti iz Hrvatske i regije!

Na ovaj poziv mogu nam se javiti i mladi DJ-i koji nemaju gdje nastupati ili nastupaju vrlo rijetko.

Preko projekta Novi val od nas ćete dobiti slijedeće:
– besplatnu promociju putem portala, Facebooka i Instagrama
– mogućnost predstavljanja kroz novi podcast serijal

Čak i ako se ne osjećaš kao da je poziv usmjeren tebi, znaš li nekoga tko traži svoju šansu u zapletenoj mreži elektronike slobodno ga trkni laktom u rebra da nam se javi. Ostali vi nama divni i rasplesani!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2