Budi i ti dio Novog vala - promocija mladih DJa, kolektiva, labela, programa...

Četvrtak, 23 Siječanj 2020

Novi val promovira mlade i neafirmirane DJ-e, producente, klupske večeri, kolektive i one projekte kojima u startu treba vjetar u leđa.


Tu smo zbog vas i nadasve plemenite misije promoviranja onoga što nas sve spaja; radi uključivanja novi mladih ljudi u elektroničku glazbu.Misija je proširiti naše i vaše znanje o novitetima na sceni, DJ-ima, producentima, live actovima, etiketama, kolektivima, promotorima tj. vrijednim ljudima i teamovima koji nemaju još sredstava i mogućnosti kako bi uposlili svekoliku promo mašineriju.Nije važno jeste li band, producent, DJ, live act, osnivač nove mlade klice labela...

Sve vas s jednakim žarom pozivamo da nam se javite bez ustručavanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (s naznakom Novi val + vaše umjetničko ime ili ime organizacije) uz više informacija o sebi i svom radu, fotografijama i linkovima. Svi prijavljeni mogu biti iz Hrvatske i regije!Na ovaj poziv mogu nam se javiti i mladi DJ-i koji nemaju gdje nastupati ili nastupaju vrlo rijetko.

Preko projekta Novi val od nas ćete dobiti slijedeće:
- besplatnu promociju putem portala, Facebooka i Instagrama
- mogućnost predstavljanja kroz novi podcast serijalČak i ako se ne osjećaš kao da je poziv usmjeren tebi, znaš li nekoga tko traži svoju šansu u zapletenoj mreži elektronike slobodno ga trkni laktom u rebra da nam se javi. Ostali vi nama divni i rasplesani!

Budi i ti dio Novog vala - promocija mladih DJa, kolektiva, labela, programa...