Skip to main content
  • 5.04.2019.

DJ Indra pokrenula Estatic Dance Croatia koncept

Ecstatic Dance Croatia pokrenula je DJ Indra u veljači 2019. nakon nekoliko godina planiranja, osmišljavanja i skupljanja muzike. Velika motivacija i podrška bili su joj prijatelji DJ-i i voditelji Ecstatic Dance zajednica iz raznih dijelova svijeta.

Piše: 


Ecstatic Dance je globalni koncept nastao iz različitih formi svjesnog plesa i pokreta u povezivanju s DJ kulturom i modernom elektroničkom muzikom. Svakoga puta drugi DJ svojim setom vodi transformaciju emocija kroz svoju muzičku viziju uz puno pažnje i senzibilnosti prema plesnoj grupi. Svaki event je jedinstven, različiti su DJ-i i forme pripreme za ples, a razlikuju se od ostalih plesnih praksi jer nema verbalnog vođenja, putovanje vodi iskusan DJ kroz eklektičnu bass muziku novije produkcije na kvlitetnoj opremi i zvuku.

Prvi Ecstatic Dance Croatia eventi započeli su zajedničkim krugom namjere i podrške, nakon kojeg je Vladimira potaknula plesače na kreiranje jedinstvenog pokreta kroz improvizacijske forme i okretanje pažnje prema dahu i zatim prepustila slobodnom plesu vođenom impulsima i vibracijama muzike. Sjajni Ecstatic Dance Croatia tim pretvara prostor u sigurno i sveto mjesto za ples, osmišljava vizuale i osigurava kvalitetan zvuk i opremu.

Za sada se daje prednost domaćim pilotima, a u planu su inozemna gostovanja DJ-a i voditelja warm up-a i eventi pod vedrim nebom. Na sljedeće Ecstatic Dance putovanje 6.4.2019. vodi nas Kiwi in Space uz body warm up by Vla Di Mira <3 Ovoga puta smo u Kući Aikida u blizini Glavnog kolodvora sa osiguranim besplatnim parkingom. Prijavnica!

Više info na FB eventu ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2