Skip to main content
  • 29.06.2021.

Festival SPAZM in The Multiverse na Visu objavljuje DJ Battle

Prije nekoliko dana najavili smo novi glazbeni festival SPAZM in The Multiverse s edukativnim karakterom koji ima za cilj prerasti u mini glazbenu konferenciju, a održat će se od 29. srpnja do 1. kolovoza u klubu Lunatic (uvala Kamenice, Komiža, otok Vis).

Piše: 


Upravo je objavljen poziv za DJ-e koji žele sudjelovati u natječaju "DJ Battle" s ciljem nastupa na ovom festivalu, učenja i skupljanja iskustva od iskusnih međunarodnih mentora.

PRIJAVA MORA SADRŽAVATI SLIJEDEĆE

1. Ime i prezime, umjetničko ime, datum i godinu rođenja, e-mail, državu (mogu se prijaviti svi DJ-i iz Hrvatske i regije)

2. Snimiti promo mix do 30 minuta i poslati Soundcloud ili Mixcloud link

3. Prijave poslati do 20. srpnja na poweroflovepdoductions@gmail.com

4. Organizator će odabrati 12 DJ-a koji će imati prilike nastupati na festivalu. Svi će biti obavješteni mailom o rezultatima, a i na našem portalu

Glazbeni žanrovi – deep house, house, techno, tech-house

Line up festivala pogledajte ovdje

Ulaznice po cijeni od 120 kn možete nabaviti na Entrio

FB Event

Klub je osigurao brze antigenske testove na ulazu

PRAVILA NATJECANJA NA FESTIVALU

12 DJa bit će podijeljeni u dvije skupine po 6 DJ-a koji će se boriti za prve 3 pozicije u skupini koje vode u polufinale. Ukupno 6 DJ-a u polufinalu borit će se za finalne 3 pozicije po odlukama žiria kojeg čini promotor Power Of Love Productions i publika koja će jačinom svoga pljeska odlučiti tko im je bio najbolji. Tako će se 3 finalista  boriti za prvo, drugo i treće mjesto.

Pobjednik osvaja set zvučnika i priliku za nastup na otvaranju festivala 2022.g.

Drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti automatski ulaz za nastup na DJ Battle 2022.g.

Svi sudionici dobivaju pravo fotografiranja s headlinerima

Svaki sudionik može dovesti 5 prijatelja na festival koji mogu kupiti ulaznice po pretprodajnim cijenama / 80 kn (jednodnevne) ili 220 kn (festivalske trodnevne)

Bez obzira na rezultat svih 12 sudionika na Visu dobivaju besplatan ulaz na trodnevni edukativno-konferencijski i noćni glazbeni program.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće slobodno se obratite upitima na e-mail poweroflovepdoductions@gmail.com . Imajte pri tome na umu da organizator Ron D 8 Lim komunicira na engleskom jeziku!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2