Skip to main content
  • 2.05.2019.

Flyaway festival 2019 Mix Contest

Flyaway Festival poziva te da se prijaviš na Mix Contest povodom drugog izdanja festivala u Dvorcu Erdody u Kerestincu i zasviraš uz Julian Jeweila i Juliet Fox.

Piše: 


Flyaway je pronašao mistično mjesto i izvan stvarnosti, gdje nema briga i problema pa kaže: "Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije!" Budi i ti jedan od 16 DJ-a koji će nastupati na tri floora u sklopu jedinstvene lokacije dvorca Erdody u Kerestincu.

Sve što trebaš učiniti kako bi tvoja prijava bila pravovaljana je sljedeće:

1. Snimiti mix od 60 minuta, žanrovi house, tech house, techno

2. Uploadati mix na vlastitom Mixcloud profilu pod nazivom koji uključuje naziv natječaja (Tvoj DJ nickname – Flyaway Festival 2019 Mix Contest)

3. Moraš imati Facebook fan page gdje ćeš objaviti svoj mix i označiti Flyaway festival FB page (@flyawaymusicfestival)

4. Poslati link svog mixa kao i vlastite FB stranice na mail: flyawayfestival@eventdj.hr

Prijave organizator festivala zaprima od 30. travnja do 20. svibnja, a dvoje finalista, koje bira festivalski žiri, objavljujemo 27. svibnja.  U online glasanju između dvoje finalista, u periodu od 27. svibnja do 3. lipnja, mix s najviše glasova biti će pobjednik. Njegov autor ima priliku nastupati 15. lipnja na Flyaway festivalu i dobiva promotivni članak na portalu Klubska scena, koji će kao naš medijski partner predstaviti pobjednika i zasvirati pobjednički mix putem njihovog online streama.

Sve ostale novosti u vezi festivala pratite na službenoj web stranici festivala, kao i na službenim Facebook i Instagram profilima festivala.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2