Skip to main content
  • alt
  • 9.09.2017.

HR Radio Split se okreće elektroničkom zvuku

Prošlo je dobrih 7 godina od kada se HRT Radio Split počeo okretati mlađoj publici, a za neke od inicijativa zaslužni smo i mi sami.

Piše: 


Naime, te 2010.g. kontaktirali su nas poslovni partneri iz inozemne izdavačke kuće i ponudili emitiranje radijskih emisija i podcasta poznatih svjetskih izvođača. Na Radiu Split je tada išla samo naša redovna emisija o elektroničkoj glazbi, ali glavna urednica je željela još sadržaja za mlade i tako su krenule još dvije emisije petkom i subotom. Svakog petka u ustaljenom terminu odmah poslije ponoći još uvijek možete slušati 2 sata kvalitetnog housea uz švedskog producenta Stonebridgea, a subotom od 22.30h ide Above & Beyond sa trance novitetima.

alt

No, ekipa Radio Splita je dolaskom Ultre i drugih festivala uvidjela da ne bi bilo loše mladima ponuditi svaki dan jednu emisiju ove glazbe. Tako se ovoga ljeta pregovaralo, a od prošlog tjedna i krenulo u realizaciju. Od sada svake večeri poslije ponoći imate na repertoaru jednu emisiju iz strane produkcije u kojoj možete slušati različite izvođače elektroničke glazbe. To su aktualni tjedni podcasti i radio emisije. HRT Radio Split ima i live stream pa je stoga ovaj sadržaj dostupan svima željnog dobrog zvuka.

Evo što sve možete čuti:

PONEDJELJAK – Steve Aoki
UTORAK – Mark Knight
SRIJEDA – Yves V
ČETVRTAK – Ultra music radio show
PETAK – Stonebridge
SUBOTA – Above & Beyond
NEDJELJA – Robin Schulz

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2