Baner
alt

HR Radio Split se okreće elektroničkom zvuku

Subota, 09 Rujan 2017

Prošlo je dobrih 7 godina od kada se HRT Radio Split počeo okretati mlađoj publici, a za neke od inicijativa zaslužni smo i mi sami.


Naime, te 2010.g. kontaktirali su nas poslovni partneri iz inozemne izdavačke kuće i ponudili emitiranje radijskih emisija i podcasta poznatih svjetskih izvođača. Na Radiu Split je tada išla samo naša redovna emisija o elektroničkoj glazbi, ali glavna urednica je željela još sadržaja za mlade i tako su krenule još dvije emisije petkom i subotom. Svakog petka u ustaljenom terminu odmah poslije ponoći još uvijek možete slušati 2 sata kvalitetnog housea uz švedskog producenta Stonebridgea, a subotom od 22.30h ide Above & Beyond sa trance novitetima.

alt

No, ekipa Radio Splita je dolaskom Ultre i drugih festivala uvidjela da ne bi bilo loše mladima ponuditi svaki dan jednu emisiju ove glazbe. Tako se ovoga ljeta pregovaralo, a od prošlog tjedna i krenulo u realizaciju. Od sada svake večeri poslije ponoći imate na repertoaru jednu emisiju iz strane produkcije u kojoj možete slušati različite izvođače elektroničke glazbe. To su aktualni tjedni podcasti i radio emisije. HRT Radio Split ima i live stream pa je stoga ovaj sadržaj dostupan svima željnog dobrog zvuka.

Evo što sve možete čuti:

PONEDJELJAK - Steve Aoki
UTORAK - Mark Knight
SRIJEDA - Yves V
ČETVRTAK - Ultra music radio show
PETAK - Stonebridge
SUBOTA - Above & Beyond
NEDJELJA - Robin Schulz

HR Radio Split se okreće elektroničkom zvuku