Skip to main content
  • 18.12.2018.

Kroz ovih 16 slika upoznajte dom Projecta Vojarna – Winter Edition

Project Vojarna iz glazbene udruge Echo i Decoded Records iz Šibenika najbolji je Open Air Party u Hrvatskoj u 2018.godini.

Piše: 


Nagradu su prema glasovima publike osvojili na trećem Ambasadoru. Ima li boljeg uvoda u zimsko i božično izdanje slijedećeg druženja u hangaru? 🙂

Nakon ljetnog spektakla uz Borisa Brejchu i više od 2500 plesača na užarenom betonu Vojarne vrijeme je da se zavučete u hangar u kojem su prošli put nastupili poznati škotski tandem Gary Beck & Silicone Soul.

Ovog puta headliner večeri dolazi iz dalekog Izraela i jedan je od glavnih predvodnika melodične strane elektronike u svijetu. Guy J majstor je progresivnog zvuka prožetog snažnim emocijama i zato je svaki njegov nastup nabijen pozitivnom energijom, te ne ostavlja publiku ravnodušnom ni pod koju cijenu.

Produkcijom glazbe počinje se baviti već s 14 godina, a najraniji uzori su mu Depeche Mode čiji trag se i danas osjeti u njegovom radu. Kruna dugogodišnjeg napornog rada na vlastitoj produkciji stiže 2008. godine kada na album 'Esperanza' svoj potpis stavlja moćni Bedrock. Uslijedila su izdanja i na ostalim većim etiketama na tržištu, a svoju odanost John Digweedu pokazuje 2012.godine kad pokreće svoj vlastiti label 'Lost & Found' kao podlabel njegovom slavnom Bedrocku.

Uz glavnog gosta tu je i provjerena ekipa koja će stati za mix pult pa ćete uz Guy J čuti i meštra od zanata iz Trogira Tome R, alfu i omegu kompletne organizacije Edy C. & SuggaDaddy, najboljeg tajnika na svijetu PaleolitiK, vjecnog plurista Amigaa iz Zadra, te mladu nadu Šibenika Ante Banić.

Dobro se pripremite za nadolazeću Badnju večer jer Guy J vas vodi na putovanje nabijeno snažnim emocijama i dobrom zabavom. Ulaznice po cijeni od 70kn možete nabaviti na svim pretprodajnim mjestima Adriaticket dok će cijena ulaznice na samom ulazu biti 100kn. Uživajte u čarolijama zimske verzije Projecta Vojarna!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2