Skip to main content
  • 24.11.2020.

Otvoreni natječaji za podršku projektima i autorima elektroničke glazbe

Trenutno su aktualna dva natječaja na koje možete prijaviti svoje projekte.

Piše: 


Jedan natječaj je raspisalo Ministarstvo kulture i medija u suradnji sa HGU, a drugi je raspisao HDS.

U suradnji s Hrvatskom glazbenom unijom Ministarstvo kulture i medija pripremilo je novu mjeru potpore kulturnom i kreativnom sektoru, ugroženom uslijed pandemije, kojom će se potaknuti odvijanje koncertne aktivnosti. Hrvatska glazbena unija je objavila Poziv za predlaganje koncertnih programa u okviru projekta „Jer svirati se mora” temeljem Sporazuma s Ministarstvom kulture i medija, u utorak 17. studenog 2020. godine. Poticat će se koncertni programi hrvatskih glazbenika izvođača, kontinuirane i potvrđene prisutnosti u kulturnom životu Republike Hrvatske, visoke razine kvalitete, namijenjeni različitim dobnim profilima publike.

Prijave traju do 22.12.2020.

Detalji natječaja su ovdje.

Tekst poziva je ovdje.

Prijavnica je ovdje.

HDS – NATJEČAJ ELECTROCRO

Radi se o tradicionalnom natječaju na kojem se dodjeljuju sredstva isključivo projektima iz elektroničke glazbe, a fond je 35 tisuća kuna. Potpore će se raspodijeliti na ne manje od 2, ali ne više od 7 projekata. Rok za prijavu je 27.11., a tekst natječaja, kao i uvjeti i prijavnica su dostupni na ovom linku.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2