Baner

Poziv volonterima za sudjelovanje i stjecanje iskustva na Ambasadoru

Nedjelja, 04 Studeni 2018

Udruga Klubska kultura otvara prijave za volontere koji bi bili voljni pomoći u pripremi, organizaciji i realizaciji 3. dodjele nagrada Ambasador.


Ono što treba je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite ili barem podijelite s prijateljem koji bi mogao biti zainteresiran za stjecanje iskustva i povezivanje sa zajednicom.

DATUM: Četvrtak, 22.11.
VRIJEME: Od 12 do 20h
LOKACIJA: KUC Travno, Zagreb

Svečana manifestacija se održava u četvrtak 22. studenoga u KUC Travno (Zagreb) na kojoj će se okupiti oko 300-tinjak ljudi industrije, no program je svake godine sve duži i sadržajniji. Prošle godine Ambasador je realiziralo preko 40 kreativaca od čega je njih 25 volontiralo.PRIJAVE
Zainteresiranci i zainteresiranke se slobodno mogu prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Bacite nam koji redak, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću, imate li već iskustva u organzaciji, produkciji, pressu, protokolu i u čemu bi mogli najbolje pripomoći.

Prijaviti se možete zaključno sa 16. studenim nakon čega će organizator prijavljene kandidate kontaktirati za sastanak kroz koji će se izvršiti selekcijski postupak i podijeliti zadatci.Ambasador će svim volonterima u znak zahvale osigurati poklon pakete sponzora BURN ili Jamnica koji vjerno prate ovaj projekt.

Također za vrijeme volontiranja organizator osigurava hranu i piće, te dnevni odmor od 2x po 30 minuta.

Hvala unaprijed svima koji će postati dio Ambasadora!*Udruga Klubska kultura i Ambasador obećavaju da će podatke koje si povjerio/la koristiti poštivajući odredbe GDPR-a

Poziv volonterima za sudjelovanje i stjecanje iskustva na Ambasadoru