Skip to main content
  • 27.04.2020.

Prijave za predstavljanje i nastup na online platformi Kotač TV-a

Klub Kotač je nekomercijalni klub osnovan od strane Seasplash kolektiva kao nadogradnja već postojećoj EduSplash platformi – multimedijalnoj platformi za edukaciju i razvoj.

Piše: 


Zbog pandemije koja je snašla cijeli svijet, prvo što je ukinuto su bili javni događaji, stoga je i klub Kotač bio primoran privremeno zatvoriti svoja vrata za javnost.

To ekipu iz Udruge Seasplash nije obeshrabrilo te je zakotrljala svoje kreativne kotačiće i tako je nastala Kotač TV – streaming platforma za razvoj nezavisne alternativne scene i njene nove platforme: Corona Room, Stage Up! i Nezavisni Film.

Corona Room koji ugošćuje kreativce/ke, glazbenike/ce, producenti/ce, selektore/ice i DJeve/ice svih žanrova kako bi svi i dalje mogli uživati u dobroj glazbi u trenutku kada smo svi primorani boraviti u svojim domovima. Dosadašnjih 16. izdanja Corona Rooma je privuklo mnogo gledatelja, a njihove reakcije su također bile samo pozitivne.

Do sada su nas svojim DJ setovima zabavljali: Nesho, Too Faar, DJ Uro, Bebetto, Rasta Altitude, Algoriddim, Tehnokjeller, 207, Make, Arboretum Kolektiv, Nick Radošev & Millah, Tech Rule, Julie Roots Daughters, Dejan Milićević, Master Margherita, Kumpari Crew, Disrupted Project i Fikcio Monger s live actovima.

Stage Up! je namijenjen bendovima, duetima, glazbenicima/ama, kantautorima/cama alternativne glazbe svih žanrova koji izvode isključivo autorsku glazbu.

Nezavisni Film nastao je u suradnji s pulskim filmskim snimateljem Goranom Legovićem, koji je ujedno i voditelj programa. Ova platforma je početak novih komunikacija, posebno za nezavisni film, kako bi putem streama pokazali široj javnosti filmove i kroz razgovore s voditeljem predstavili autore igranih i dokumentarnih filmova koji će biti objavljeni.

Svi/e zainteresirani/e koji se žele predstaviti i nastupati mogu to učiniti ispunjenjem formulara na www.kotac.eu. Zainteresirani/e svoje uratke dugačke između 30 minuta i 3 sata za Coronu Room, najbolji spot i/ili snimku najboljeg koncerta/performansa dugačke od 3 do 120 minuta za Stage Up! te filmove do 180 minuta za Nezavisni Film u formatima .MOV, .MP4, .MPEG4, .AVI mogu dostaviti putem WeTransfera, DropBoxa ili Google Drivea, a preporučena veličina videa je 1280x720px.

Možete ih pratiti putem web sjedišta www.kotac.eu, YouTube kanala, podcast kanala Anchor.fm, Twitch platforme te naše Facebook stranice na kojima će biti streamani svi zaprimljeni sadržaji. Budi i ti dio novog pokreta i priključi se sa svojom glazbom, svojom selekcijom i svojim filmom platformi Kotač TV!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2