Skip to main content
  • studio
  • 23.04.2020.

Prijavi se na Beatport Producer Challenge

Beatport poziva producente iz cijelog svijeta da se prijave na Beatport Producer Challenge čiji nagradni fond iznosi oko 100 tisuća dolara vrijednosti u softveru i pretplatama na proizvode brendiranih svjetskih marki.

Piše: 


Kako biste sudjelovali u ovom natječaju potrebno je kreirati potpuno originalnu traku i poslati je do 11. svibnja. Tim stručnjaka koji stoji u pozadini ovog projekta odabrat će po 5 pobjednika iz svakog žanra Beatport Top 10, tako da će ukupno nagraditi 50 producenata.

Bilo da stvarate techno, house, tech house, drum & bass, deep house, minimal/deep tech, trance, melodic house, dance/future/bass house ili afro house svi ste pozvani.

Svaki prijavljeni kandidat osvaja automatski besplatnu jednomjesečnu pretplatu na Loopmasterov Loopcloud; 4 jedinstvena paketa sampleova; 300 bodova i potpuno funkcionalan Loopcloud. Također tu je i besplatna probna verzija programa LANDR za mastering i distribuciju; zatim Roland Cloud sa techno patchevima i dodacima kao što su JUNO-106, JUPITER-8, SH-101, TB-303, TR-808 i TR-909 također jednomjesečna besplatna pretplata.

Pobjednici osvajaju slijedeće:

Jednogodišnju pretplatu na Beatport LINK PRO+; $50 vrijednosti za kupnju na Beatport.com; jednogodišnju licencu za Loopcloud Studio; Plugin Boutique Scaler Music Theory Tool; iZotope Beatport Bundle sa Iris 2 Sample-Based Synthesizer, DDLY Dynamic Delay, Mobius Filter, Elements Suite; jednogodišnju licencu za LANDR Pro i Lethal Synth plugin, te Roland Cloud Membership.

Prijave i uvjeti na ovom linku.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop