Skip to main content
  • 28.11.2018.

Prijavite svoju skladbu i postanite dio kulturnog projekta mladezbezboga

Montažstroj, Zagrebačko kazalište mladih, PDV i Ravno do dna pozivaju te da napraviš svoju autorsku skladbu naziva “Mladež bez Boga” i tako da sudjeluješ u društveno angažiranom kulturnom projektu “Mladež bez Boga” (#mladezbezboga).

Piše: 


U što vjeruje današnja mladež?
Koje su vrijednosti današnje mladeži?
Koji su ideali današnje mladeži?
Tko je današnja mladež?

Natječaj je otvoren za sve Vas glazbenike koji svoju kreativnost i poruku možete prepoznati u sintagmi #mladezbezboga. Ukoliko pristigli materijali budu zadovoljavajući, najbolje skladbe bit će objavljene na kompilaciji PDV-a u veljači 2019. godine.

Pravilnik natječaja #mladezbezboga

Natječaj je otvoren za sve glazbenike, neovisno iz koje zemlje dolaze. Skladba može nositi i naziv na materinjem jeziku glazbenika ili jeziku vlastitog stvaralaštva, npr. "Omladina bez Boga", "Mladina brez Boga", "Jugend ohne Gott", "Youth without God", "Младина без Бог”… Stilskih i stvaralačkih ograničenja nema. Potrebno je poslati gotovu autorsku skladbu.

Stručni žiri sastavljen iz redova PDV-a, Ravno do dna i Montažstroja odabrat će skladbe za kompilaciju koja će, ukoliko pristigli materijali budu zadovoljavajući, biti objavljena u veljači 2019. kao segment interdisciplinarnog kulturnog projekta #mladezbezboga.

Sve upite zainteresirani mogu poslati na info@mladezbezboga.com ili na isti poslati gotovu snimku skladbe do 15. prosinca 2018. godine.

Koji riff svira mladež bez Boga?
Na koji beat repa mladež bez Boga?
Na koji bpm pleše mladež bez Boga?
Reci! Pokaži! Otpjevaj! Zasviraj! Programiraj!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop