Skip to main content
  • 14.02.2017.

Prvi hrvatski hardstyle guru Re-Jector

Ivan Reponj, umjetničkog imena Re-Jector, glazbeni je producent i DJ iz Požege za kojeg ste možda čuli prošle godine preko vjerovatno svih domaćih portala i društvenih mreža.

Piše: 


Već je preko 15 godina zaljubljenik u elektroničku glazbu, a danas je jedan od rijetkih iz Hrvatske koji se bave hard dance glazbom. Još u osnovnoj školi pokazao je zanimanje za dance glazbu i produkciju, a 2004. saznaje za hardstyle u kojem pronalazi svoj stil. DJ-ingom se bavi od 2010. i sudjelovao je i nastupao na gotovo svim hardstyle eventima u Hrvatskoj, a svojom trakom Greatest Possible Measure započinje svoju skromnu "hard" karijeru.
{youtube}x4YFzbYLAZk{/youtube}

Ističe se kao producent u Hrvatskoj koji je imao hardstyle izdanje. To je EP u suradnji sa bratom Discorz, koji je strašno talentirani producent te su si međusobno velika podrška i vjetar u leđa. Upravo se zbog toga prošle godine digla prašina na internetu kada je Re-Jector na Hard Island festivalu na Zrću set završio sa bratovim hardcore remixom "Volim Piti". Traka na 200 BPM-a nastala je čisto iz zezancije te su dečki pogrešno shvačeni iako ni malo ne podržavaju "folk" niti to povezuju sa guranjem takve glazbe na Zrće.
{youtube}JWLUSxCc6Eo{/youtube}

Publika na danceflooru odlično se zabavila i nasmijala te izrazila maksimalnu podršku. Spomenuti Hard Island festival prvi je domaći harder styles festival gdje je Re-Jector doživio vrhunac svoje karijere imajući čast nastupati na oba dosadašnja izdanja s DJ Nikolom, te prošle godine kao jedini Hrvati su otvorili događaj. Tamo je nastupao uz najveća svjetska DJ imena scene kao što su Angerfist, Zatox, Wildstylez, Coone, Brennan Heart, Code Black, Da Tweekaz, Atmozfears, Paul Elstak, AOF i mnoge druge. Očekuje poziv i ove godine. Osim tvrđeg zvuka, katkad experimentira i sa drugim stilovima.
{youtube}1o0DkohGn-Y{/youtube}

Hardstyle je kao žanr jak i postaje sve popularniji, rasprostranjen je po svim kontinentima, ali sama scena u Hrvatskoj nije razvijena te je veoma zahtjevno organizirati dobar party u klubu za domaću publiku. Baš zbog manjka takvih partija ljudi koji to vole strašno dobro se zabave. Re-Jectorova skromna karijera još uvijek je hobi, ali dolazi veoma duboko iz srca. Sljedećem njegovom nastupu možete svjedočiti 18.2.2017. na eventu United By Hardness 2 u DEPO klubu (Zagreb) za pultom uz Katarinu O'Halloran i Silvester-a.
{youtube}iVEXxcA4XpY{/youtube}

{youtube}XSzI_j9GIXY{/youtube}

{youtube}ZFqIT-15zx0{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2