Skip to main content

PsiloCybian – čarobnjak kojega čini 90% psy trancea

Svatko od nas u svome odrastanju susreo se sa mnogim stvarima koje na neki način diktiraju smjer kojim će ići u budućnosti

Piše: 

Još zeleni u tom trenutku, otvaraju nam se nove stvari, ceste na mapi svijetle, ali to nam samo otežava izbor. Ono što nas u tim trenucima vodi ka pravom izboru su naša osjetila. Iako je vid u tim trenucima najčešća smjernica, jedno drugo osjetilo pokazalo se učinkovitim i našega junaka ove priče odvelo u nepoznato.

Kao slijepi putnik na putu da otkrije i upozna samoga sebe, u šumi prepunoj pitanja našao se PsiloCybian. Imao je samo 13 godina kada mu otac darovao električnu gitaru. Sav uzbuđen, nije mu dugo trebalo dao tkrije da su zvukovi ti koji će ga voditi na ispravne puteve kroz daljni život. U želji da otkrije što bolje komunicirati sa zvukovima par godina proveo je u glazbenim školama učeći osnove, a samim time biva i član benda. Taj proces njegovog razvitka doživio je prekretnicu kada je jednog sunčanog dana u goste stigao njegov prijatelj. Stigao mu je još jedna poklon i dakako, kao i prvi, povezan je za osjetilom zvuka. Za poklon je dobio poziv za koji mu nije dugo trebalo da odgovori. Otvorilo mu se svjetlo i traka Miranda ''Green Man'' pokazala mu je put iskrivljenih linija, šarenih boja prepun raznih bića. Od tog trenutka ušao je u svijet psihodeličnog trance-a i zajedno sa njime plovi dan danas.

No i druge stvari zanimaju ovog kolekcionara energije. Glazba mu je život, to znamo, ali našao se je i u inženjerstvu, kao profesor i kao sound tehničar. Svoje misli usmjerava i na razne ilustracije pa čak i bojanje. Svoj mir nalazi i u produciranju, sve ono što misli i osjeća, prenio je u dosada pet izdanih albuma: Wry Figments, Brain Dissolver, Dreamtime, Unfold One Self Into Endlessness i Godhead. Sve one putove koje je on prošao kroz svoje setove nudi posjetiteljima festivala poput OZORE, EXITa, SUNa, Hadre, Freq of Nature.

Želi da ga upoznate kroz zvukove koje svakom pojedincu daruje. Na taj način upoznale su ga mnoge izdavačke kuće koje su stekle dojam kako se radi o kreativnom čovjeku kojega krase veselje i cijelo vrijeme ga obasjava svjetlost. Sangoma, Blue Hour, TIP i Nano Records su ga pobliže upoznali, a trenutno živi i djeluje u BMSS Records. Želite li ga upoznati, morate ga čuti, želite li ga vidjeti, morate ga pronaći na mapi, a želite li se družiti sa njime, morate izaći na pravi put.

Ali ipak ćemo vam otkriti par stvari o njemu. Ljudo tijelo čini 70% voda koja je glavni pokretač tijela, ali PsiloCybiana čini 90% PSY trance. Sebe često ugleda na klupi u šumi okružen vilama, zvuk sada više ne čuje, već ga vidi, a on ga vodi kroz njegove dane prošlosti.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2