Skip to main content
  • 5.11.2020.

Regionalni Zoom: Miloš Vujović

Član Tauten familije, Miloš Vujović aktivno sudjeluje u srpskoj underground DJ sceni već više od 18 godina.

Piše: 


Rođeni Pančevac, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, a imao je i zabilježene nastupe u inozemstvu u Nizozemskoj, Makedoniji i Hrvatskoj.

Pored zapaženih setova na EXIT Dance Areni i Green Love festivalu, radio je sa mnogim svjetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi.

Svoju produkciju definira kao "rolling i pumping techno" i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su IAMT, Funk'n Deep, Loose Recordings, Gain Records, Reload Records, Reload Black, Tauten, In Deep’n’Dance, Stickrecordings, Patterns i Atonal Records.

Milošev posljednji projekt je emisija o rejv kulturi „Rejvizija“ koja se emitira svakog četvrtka na „Rejvizija“ YouTube kanalu, gde su gosti poznati DJ-evi i producenti iz regije i šire.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2