Skip to main content
  • alt
  • 20.08.2017.

Rezidenti klubova Auro, 585 i Varadero u Bolu na Braču

Sveto trojstvo naslovljenih klubova čine DJi Robbie, Prince i Bellboy, a u nastavku doznajte tko su zapravo ova trojica i što su sve radili tijekom karijere.

Piše: 

DJ ROBBIE – Robert Horvatić
Stil: house, electro, commercial, rnb

DJ Robbie rezident je sa dugogodišnjim iskustvom i šarolikom karijerom. Tijekom 90-ih i 2000-tih žario je i palio u najpoznatijim zagrebačkim klubovima poput Aquariusa, Amazone, Big Bena, Planeta, te Baobaba, gdje je ostao rezident sve do dolaska u Varadero u Bolu, gdje, uz Auro i 585, pušta i danas. Od morskih je destinacija svoj trag ostavio u Korčuli, u klubu Gaudi, u Vodicama (Casablanca), u istri u klubu King, u Rovinju u klubu Zanzibar.. sam za sebe kaže: “ma ne znam, lakše da pišem di nisam nastupao”.  Od stranih je gostovanja svirao u Mallorci, u Arenalu Kubova je naizmjence nastupao u klubovima Amadeus Rgins i Titos gdje. Dodat ćemo i Njemačku, u Brxallu kod Mainheima, te Minster, na sjeveru Njemačke. Danas, uz stalne ljetne rezidencije u klubovima Auro, Varadero i 585, nastupa i uživo sa poznatim clubbing saksofonistom Jakšom Jordesom diljem Hrvatske i regije, a uskoro će izdati i zajedničku kompilaciju pjesama u Robbiejevoj produkciji!

alt

DJ Prince – Eridan Pilat
Stil: retro, funk, groove, house, rnb, mashup

Mnogima poznat po svom tajanstvenom šarmu i originalnom smislu za humor (koji se često primjeti i u njegovom repertoaru), DJ Prince na sceni je preko 20 godina. Koliko njegova muzika, a i sama pojava, ima utjecaja na publiku koja ga prati, dokazuje i činjenica da su Prinčevi fanovi kreirali Instagram stranicu umjesto njega, no i puno više- kreirali su njegovu maketu i banner, pa tako, dok Prince svoje dane provodi u Auru i 585 gdje marljivo zabavlja publiku, njegovi ga obožavatelji sa sobom vode na Zrče, u Opatiju, na koncerte i razna događanja. Zime provodi u Zagrebu gdje nastupa u Katranu i po najpopularnijim zagrebačkim klubovima, no već sa prvim ozbiljnijim suncem seli se u Bol, gdje je rezident Aura od samog početka, kao i u 585clubu, čije je programe i glazbeni smjer gradio od temelja.

alt

DJ Bellboy – Siniša Vrzel
Stil: hip-Hop, rnb, trap, house, deep house, soulful house, groove

Bellboy je preko 5 godina na sceni noćnog života. Njegovu širinu opisuju brojne suradnje s top zagrebačkim Djima (DJ Indy, DJ Don Tom, DJ Franky, Roth Segen) te sudjelovanje u organizaciji Fresh Island festivala. Rezident je klubova Auro i Varadero drugu godinu zaredom, dok zime provodi u Zagrebu kao rezident Katrana. Preko dana natjerati će vas da zaplešete uz house, groove i soulful ritmove na plaži, dok će vas u vrućim bolskim noćima voziti kroz najveće mash-up hitove. “Music sounds better with you”..

alt

Klub 585 otvorio se ovoga ljeta, te obogatio noćni život Bola na Braču. Gostovala su brojna imena elektroničke scene David Morales, Funkerman, The Shapeshifters, Paolo Barbato, Terry Francis, Ivan Mastermix, Jakša Jordes (saksofonist), uz plesne koreografske večeri La Fiesta, Circus Harmony Show i Zoo Project. 585 privodi sezonu kraju i još 10-tak dana možete uhvatiti nekog od spomenutih rezidenata uz plesne koreografske večeri.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop