Baner

Techno sile na Moondanceu predstavile Allen & Heath Xone 96 mixer

Petak, 17 Kolovoz 2018

Moondance festival je u sklopu svojih DJ i produkcijskih radionica koje su se održale za vrijeme festivala u trogirskoj gradskoj vijećnici predstavio za regiju novi Allen & Heath Xone 96 mikser.

Radi se vjerojatno o najisčekivanijem DJ mikseru u povijesti obzirom da je njegov prethodnik Xone 92 koji je postao industrijski standard izašao prije točno 15 godina. Uz pomoć Audio Pro Artist firme koja je zastupnik Allen & Heatha za Hrvatsku i regiju, Moondance je dobio na probu i prezentaciju jedan od samo dva prototipa.

Na prezentaciji se pojavio zavidan broj DJa i producenata koji su došli vidjeti i opipati, poprilično smo sigurni, novi fetiš na tržištu.Jan Kinčl kao predavač u EMI-iju imao je čast prvi secirati Xone 96 i napraviti recenziju i prezentaciju. Po reakcijama okupljenih, usuđujemo se prognozirati da će Xone 96 nadmašiti svog prethodnika pošto su narudžbe već iznad očekivanja.Xone 96 su jedva dočekali po prvi put oprobati u realnim uvjetima, na festivalu Rodhad, Radio Slave, Jonas Kopp, K-Hand, Handmade, Xavi, Avoid, Skeptik, Forest People, Bebetto, Jan Kinčl, DJ Octopus, Steve Murphy, DJ Jock.Domenico iz The Analogue Copsa je predstavio Digitone, novi FM sint s ugračenim sekvencerom dok je Marin Gospić predstavio kreiranje seta i sintezu zvuka u Abletonu.


 

Techno sile na Moondanceu predstavile Allen & Heath Xone 96 mixer