Skip to main content

Teo Harouda otvorio vrata vlastitog techno doma – Dokument Records

Teo Harouda nedavno je za pultom Depo kluba u allnajteru proslavio punoljetnost u svijetu elektroničke glazbe. Veliko poglavlje zatvorio je tim setom, ali ujedno i spreman za ići dalje u nove avanture, otvorio je vrata vlastite etikete.

Piše: 

U 18 godina karijere za pultom, gdje je nastupao skoro gdje god je htio, Teo Harouda obožava poklone u kojima publika zajedno sa njime jednu sasvim običnu večer nadopuni tvrdim-groovey zvukovima te pretvori u fantastičan provod. Otvaranje vlastite etikete Dokument Records još jedan je obostrani poklon u kojemu će njegov zadatak biti plasirati kvalitetne techno zvukove, na koje će publiku po ko zna koji put odlično reagirati.

Iako je tek prije par mjeseci otvorila svoja vrata, postoji šansa da se još niste susreli sa ovom etiketom, ali kako u narodu dobar glas, daleko se čuje, vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će se u slušna osjetila techno fanova usidriti kvalitetni zvukovi koje će Dokument Records ugostiti.

Brzo su zasukali rukave i na policama online record shoppova možete pronaći dva EP-a. Exetra je sa Postmodern EP prvi otvorio šampanjac te u izdanju sa četiri trake dočarao kakva se to ideja krije iza ove nove i mlade etikete. Za drugo izdanje pobrinuo se HVN sa Watching Clouds EP-em. Dokument Records zadire duboko u underground i u potrazi je za tvrđim, brzim, sirovim i hipnotičkim zvukovima.

Nije vlastita etiketa jedini projekt kojime se Harouda zaokupirao. Puno izazova bilo je pred njime, pa je tako za njemački We Call It Hard Records izdao EP naslova Machine koji sadrži čak pet traka. Na isti label sletit će i početko iduće godine, dok u pripremi ima i izdanje za španjolski Four Floor.
{youtube}xTUuIc0UGuI{/youtube}

Nedavno smo pisali kako je Teo svirao u Barceloni u klubu Moog, ali bilo je tu još i drugih velikih gigova, u koje se uvjerite sami.

Čestitamo Teovoj karijeri na 18.-om rođendanu, te želimo još toliko, a vama poručujemo da se brzo prištekate na njegov sljedeći nastup i budete svjedoci Haroludnice.

Harouda:
[FB]
[SC]
[MC]

Dokument Records:
[FB]
[SC]
 

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2