Skip to main content
  • 15.07.2020.

Uvod u klupsku glazbu i radionica DJ-inga u Rijeci

Ana Antonova i Mile Hund od 16. srpnja u Rijeci pripremaju DJ radionicu na kojoj možete naučiti osnovne tehnike mixanja i savladavanja DJ vještina.

Piše: 


Edukacija mladih o kulturi DJ-inga

Zabavna radionica kratke povijesti disko, funk i elektroničke glazbe, sa pokaznim vježbama i savladavanjem osnovnih tehnika mixanja. Upoznavanje sa DJ opremom.

Uvodimo vas u svijet elektroničke glazbe, upoznajemo sa njenim samim začecima. Polaznici će tijekom tečaja biti upoznati sa tehničkom opremom i pripremom DJ pulta za potrebe programa elektroničke glazbe. Teorijski pristup DJ-ingu (osnove ritma i brojanje istog; usklađivanje tempa pjesama; prepoznavanje strukture istih, razlikovanje različitih glazbenih žanrova.) Mala povijest nastanka disco glazbe, začetnici, kultni klubovi, legendarne pjesme i producenti."

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail: info@antonovamusic.com s naznakom naziva programa i motivacijskom rečenicom – zašto sam zainteresiran/a za ovu radionicu.

Dob: od 10 do 14 godina
Voditelji: Ana Antonova i Mile Hund
Broj polaznika: 12

Datum: 16.7. do 18.7. od 14.00 h do 17.30 h
Lokacija: RiHub, Ivana Grohovca 1/a

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk