Skip to main content
  • giles peterson
  • 20.05.2014.

Promo party Southern Soul Festivala Montenegro

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od početka jednog od glazbeno najuzbudljivijih festivala na jadranskoj obali – Southern Soul Festivala Montenegro.

Naslovna foto

giles peterson
 
Festival se održava od 26. do 29. lipnja i to na samom jugu Crne Gore, na prekrasnoj pješčanoj plaži pokraj grada Ulcinja. Da bismo svi zajedno što bolje ušli u ovogodišnju festivalsku sezonu, u petak, 23.svibnja, zagrijat ćemo se na promo partyju  Southern Soul Festivala u Sirupu  s kojim Kontrapunkt ujedno otvara i svoja festivalska gostovanja tijekom ovog ljeta. 
{youtube}87FGbSusUNk{/youtube}
 
Ovo je posljednje izdanje Kontrapunkta u Sirupu pred samo ljeto, a za pultom ce vas zabavljati glazbeno stilski neopterećena uža i šira Kontrapunkt obitelj i to u sljedećem sastavu: Maja Milich, William Collins, Zak, Alen S i Eddy Ramich.
{youtube}FFG1ptBi94s{/youtube}
 
Svaki posjetitelj ujedno će i sudjelovati u nagradnoj igri prilikom koje će se podijeliti nekoliko festivalskih ulaznica za Southern Soul Festival u Crnoj Gori, a mi dijelimo dvije ulaznice za promo party u Sirupu. Sve što trebate jest navesti barem trojicu festivalskih gostiju u komentar ispod članka. Dobitnike objavljujemo u petak ujutro, a odabiremo ih slučajnim odabirom.
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2