Skip to main content
  • alt
  • 15.09.2014.

Roger Sanchez u Culture Clubu Revelin

Culture Club Revelin ovog vikenda u goste dovodi DJ-a, producenta te dobitnika Grammyja, Rogera Sancheza.  

 
Autoru megahita “Another Chance”, nekadašnjem breakdance plesaču,  gostovanja u Hrvatskoj nisu strana pa je i ove godine odlučio nastupiti na našoj obali. Rogerova strast za DJ-iranjem na samom početku njegove karijere  vrtoglavom brzinom osvojila je New York.  Krajem 80-ih nastupao je u svim bitnijim gradskim klubovima, a početkom 90-ih dolazi u centar pažnje s prvim hitom “Luv Dancin”, izdanim pod aliasem The Underground Solution. Već tada je remiksirao pjesme mnogih poznatih glazbenika kao što su Basement Jaxx, A Tribe Called Quest, Michael Jackson, Diana Ross, Janet Jackson, Chic, M People, Basia, Incognito i Soul II Soul, a može se pohvaliti i uspjehom vlastitih albuma.
{youtube}xiNsu6BCRu8{/youtube}
 
Svjetsku  popularnost mu je osigurao hit “Release Yourself” 1996. godine, pod istim imenom je u narednim godinama izdao nekoliko kompilacija, a tako se zove i njegova radijska emisija koju online redovito sluša petnaest milijuna slušatelja iz cijelog svijeta. 
{youtube}ViRptvLmdkQ{/youtube}
 
Prva mjesta na Billboardovoj ljestvici, Grammy za najbolji remiks godine za singl “Hella Good” grupe No Doubt i titula Best house DJ na Ibizi samo su neke od prestižnih nagrada koje je osvojio. Njeguje funky stil ubacujući sexy feeling New York housea, a setovi su mu prožeti latino udaraljkama, gospel vokalima i nabijeni hip-hop stavom što ga čini vrlo zanimljivim i traženim DJ-em za širu publiku, Njegova nezasitna želja za stvaranjem osigurala mu je status ambasadora dance pokreta koji čvrsto sjedi na tronu svjetske klupske  scene pa će zasigurno hitovi kao što su “Lost”, “Turn On The Music”, “Again” “Another Chance” dignuti i sve posjetitelje Culture Cluba Revelin na noge.
{youtube}tLTlM0q-MqE{/youtube}
 
Party se održava 19. rujna, cijena ulaznice je 100 kuna u  pretprodaji, 200 kuna Vip, a na ulazu 150 kuna dok ćete za VIP izdvojiti 200 kuna. Dijelimo 2×2 ulaznice, a sve što trebate jest napisati točan datum rođenja Rogera Sancheza u komentar ispod članka. Nasumce odabrane dobitnike objavljujemo u četvrtak, 18. rujna, tijekom projepodneva.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2